BadBoy475 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam ! Mam Athlona XP-M 2500+ i chciałbym mieć możliwość zmiany mnożnika w tym procesorze z poziomu systemu Windows XP. Próbowałem użyć programów CPUMSR 0.90 oraz CrystalCPUID 4.3, jednak zmiana mnożnika w tych programach powoduje zawieszenie komputera. Czy mógłby mi ktoś poradzić jak to zrobić aby zmiana mnożnika działała (oczywiście z poziomu biosu wszystko jest OK). Moja płyta to Abit NF7-S v2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 na nforsach 2 to nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Niestety niuda ci sie ja próbowałem jakimś programikiem to od razu zwiecha i czarny ekran :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BadBoy475 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 THX za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...