chase1 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 jak w temacie - chce zmodernizowac nieco kompa i przy okazji przesiasc sie na 64 bity - czyli zastanawiam sie nad mobo i procem co proponujecie? komp oczywiscie do wszystkiego - granie, muza, filmy, net, nauka no i oczywiscie OC :rolleyes: aaa - zapomnial bym - grafe tez sprzedaje, wiec pci-e , czy agp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 1000 to na samego proca czy na caly sprzet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 hehe - dobie niestety razem - plyta + proc... tak sobie wlasnie policzylem i wyszlo mi 1100 - ale to juz absolutny max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maateq Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) No to może taką płytke: Asus i takiego procka: A64 W sumie za 1206 zł, o te 106 za dużo ale chyba jakoś przeżyjesz Pozdr Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez maateq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarekpl Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) Wiesz , a grafa to osobna kasa ? Płytę DFI NF4 SLI -550 I proc za 550 - 3000+ (na allegro) Chyba że razem z kartą , to DFI NF3 lub coś na chipsecie VIA (754)+ PROC TANSZY 100zł (sempron może być) + Grafa :lol: Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez komarekpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Z tym mobo na allegro to bym sie zastanowił bo tanie ale w razie awarii to na serwis gwarancyjny bym nie liczył -plytki są z przemytu albo prywatnego importu... W razie jak coś dupnie to paczka na tajwan na twój koszt :? A co do konfiga to mobo dfi na nf4(niekoniecznie z sli bo po co komu np 2x6800- niedługo wyjdzie np. takie fudo od ati- taniej niż 2X6800, pewnie wydajniej a do tego można kupić sporo tańszy zasilacz). Co do procka to w stanach właśnie sie pojawiły venice :) Jak tylko dotrą do nas to łykaj 3000+ i kręć do bólu :gitarzysta: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 venice ?? nie wiedzialem, ze juz sa... chodzilo ci o kupowanie 3000+ winchestera, czy venice kasa na grafe oczywiscie osobno - mysle o 6600gt, albo jakims ati - mogli by sie pospieszyc z fudo (to wtedy x800 powinno staniec) mobo pewnie i tak bedzie DFI , ale nie wiem, czy wlasnie to z alegro, czy ultra D w tej samej cenie ale kupiona na miejscu ze wszystkimi papierami qrcze - ale teraz mam wkretke z tym procem wiadomo cos kiedy ma to sie pojawic w polsce ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 a co byscie powiedzieli na asusa a8n sli ?? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16116 w normalnych sklepach jest w cenie ponizej 500zl i wydaje mi sie, ze ma dosc dobre parametry... co wy na to a moze lepiej zostac przy DFI LanParty UT NF4 Ultra-D za 550 i miec nadzieje, ze jakos da sie ustawic grafy w sli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Co do grafiki, jedni mówią że do gier to Ati, inni Nvidia, ja Ci mówie 6600GT albo x800, i myślę że pci-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 narazie ati nie ma nic w swojej ofercie wartego uwagi w cenie +/- 700zl (z hurtowni), wiec bede bral 6600gt nie wiem tylko jakiego producenta nadal nie wiem jaka plyta... i czy warto czekac na venice, czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...