turtle79 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Szukam dobrego programu do zmiany położenia folderów pod Windows XP (program files, katalogi z plikami tymczasowymi itd.). Te, których używałem do tej pory, rozwaliły mi windę :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Windows(do niektorych folderów np. tempy sąopcje). Tweak UI Regedit.exe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 I tu leży pies... Windows-właśnie, do niektórych folderów, Tweak UI-nie działajet, zmieniłem ścieżki dostępu, zastosowałem, zresetowałem i nic, regedit-znalazłem klucz "user shell folders" czy jakoś tak, ale można zmienić ścieżki tylko do niektórych folderów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 W XP jest taki drobny problem ze zmiana niektórych folderów przez programy/rejestr nic nie daje. Przywraca domyslne ustawienia. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Aaa... No to teraz rozumiem. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...