nalepas Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam all. Sprawa wyglada tak ze mam ath2200+ (thund) , chodzi teraz na 2600+. Po pewnym czasie zasilka padla (zasilacz bym no name 300W ) , takze nei mial w sumie wyjscia bo byl cienki i nawet na standardowych ustawieniach mogl pasc... Poszedlem od razu do sklepu i majac 110zl w kieszeni musialem kupic zasilke. Wybralem miedzy kilkoma zasilke CODEGEN 400W 12CM cooling. Wiem ze to cienka firma i ze zasilka pewnei ciagnie cos kolo 360W ale moglem wybrac ten albo jakies 350W (np. MODE COM). Takze zasilka powinan bez problemu ciagnac mysle 350W i dzialac dobrze...napiecia jak na razie sa liniowe a cooler naprwade chodzi cicho z tym 12cm wiatraczkiem... Moje pytanie brzmi: Czy jest na tyle dobry ten zasilacz alby pociagna moje male O/C proca i dzialal bez problemu...bo jak naraize jst ok, a nei mialem kasy na lepszy zasilacz. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 A czemu nie wziałeś tego Modecoma ?? :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalepas Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 bo gosc mowil ze ten CODEG jest cichszy a moc powiedzmy taka sama jak nei wieksza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 pewnie chcial sie pozbyc go z magazynu :D imo zrobiles blad nie biorac modecoma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zabij sprzedawcę. Jek nie to ja to zrobię. Kolejny koleś co się dorabia na ciemnocie innych. Za 110zł to najdroższy codeshit jakiego widziałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam all. Sprawa wyglada tak ze mam ath2200+ (thund) , chodzi teraz na 2600+. Po pewnym czasie zasilka padla (zasilacz bym no name 300W ) , takze nei mial w sumie wyjscia bo byl cienki i nawet na standardowych ustawieniach mogl pasc... Poszedlem od razu do sklepu i majac 110zl w kieszeni musialem kupic zasilke. Wybralem miedzy kilkoma zasilke CODEGEN 400W 12CM cooling. Wiem ze to cienka firma i ze zasilka pewnei ciagnie cos kolo 360W ale moglem wybrac ten albo jakies 350W (np. MODE COM). Takze zasilka powinan bez problemu ciagnac mysle 350W i dzialac dobrze...napiecia jak na razie sa liniowe a cooler naprwade chodzi cicho z tym 12cm wiatraczkiem... Moje pytanie brzmi: Czy jest na tyle dobry ten zasilacz alby pociagna moje male O/C proca i dzialal bez problemu...bo jak naraize jst ok, a nei mialem kasy na lepszy zasilacz. pozdr. 1382481[/snapback] :lol: to jest gofno :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwo.pl Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam all. Sprawa wyglada tak ze mam ath2200+ (thund) , chodzi teraz na 2600+. Po pewnym czasie zasilka padla (zasilacz bym no name 300W ) , takze nei mial w sumie wyjscia bo byl cienki i nawet na standardowych ustawieniach mogl pasc... Poszedlem od razu do sklepu i majac 110zl w kieszeni musialem kupic zasilke. Wybralem miedzy kilkoma zasilke CODEGEN 400W 12CM cooling. Wiem ze to cienka firma i ze zasilka pewnei ciagnie cos kolo 360W ale moglem wybrac ten albo jakies 350W (np. MODE COM). Takze zasilka powinan bez problemu ciagnac mysle 350W i dzialac dobrze...napiecia jak na razie sa liniowe a cooler naprwade chodzi cicho z tym 12cm wiatraczkiem... Moje pytanie brzmi: Czy jest na tyle dobry ten zasilacz alby pociagna moje male O/C proca i dzialal bez problemu...bo jak naraize jst ok, a nei mialem kasy na lepszy zasilacz. pozdr. 1382481[/snapback] Wiesz co mówią o Codegen'ie?? CODEshit... wejdź na benchmark.pl tam jest świetny test zasilaczy. Sprawdź swój model jak on stoi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 " Za 110zł to najdroższy codeshit" przeciez duze waitraki musza duzo kosztowac:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 moze sprzedawca dowalil 100% marzy za dlugotrwale lezakowanie zasilacza na polce i zajmowanie przestrzeni magazynowej :) ...takiego Codegena to moze kupilbym za jakies 30 zl ....mialbym czym rzucac w muchy latem gdy zaczna latac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...