KuBcUsiK Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam, możecie mi podac w jakich proporcjach stosowac sól z wodą ?? Czy ma to być zwykła sól, czy może jodowana, albo jakaś inna sub. którą można w prosty sposób dostać/kupić. Czy woda to może być zwykła kranówka ?? Czy zwykły brzeszczot jest najlepszym rozwiązaniem na np. kadeta czy to jednak za mało metalu ?? prosze o odpowiedz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 jest takie cos jak szukajka i google. :x Masz też topic o czyszczeniu nagrzewniczki :|\ Może byc zwykła kranówa, zwykła sól zwykły brzeszczot, soli ok 0,5kg na 15l wody closed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBcUsiK Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Wiem że jest, ale wydaje mi się że te ilości to troche za duże (mówie o soli) i chce się poprostu upewnić czy ma czy nie mam racji.... w każdych postach pisze o wodzie i soli ale wzmianki o dokładnych proporcjach jeszcze nie widziałem... I czy jest coś lepszego od soli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) Wiem że jest, ale wydaje mi się że te ilości to troche za duże (mówie o soli) i chce się poprostu upewnić czy ma czy nie mam racji.... w każdych postach pisze o wodzie i soli ale wzmianki o dokładnych proporcjach jeszcze nie widziałem... I czy jest coś lepszego od soli ? 1382907[/snapback] sorka, ze w tamtym poście mnie poniosło, ale od rana mnie już nosi :/ chyba na jakiś czas odpoczne od kompa :) co do NaCl (sól) zwykła spozywcza jodowana bedzie dobra,0,5 kg na 15l jst chyba najlepsza, sam tak stosuje, zwykły brzeszczot, śrub lub inny kawałek metalu sie nada Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez MeGaMuCieK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ja dałem 1kg i tez było dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 ja dawalem tyle zeby psu nie przeciazyc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...