Skocz do zawartości
lsiwy1

Co Właściwie Daje Zmiana Biosu?

Rekomendowane odpowiedzi

nowy bios poprawia nieznacznie wydajność możliwości, rozpoznawanie różnych urządzeń i wiele więcej !!! jednym słowem uaktualniaj!!!

Ale po za tym to mógłbyś poczytać forum albo zajrzeć do FAQ a nie pytasz od razu :mur:

Edytowane przez bjabrzyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wejdz na strone producenta,odnajdź własciwy dla twojej płyty bios i tam będzie opis,jakie zmiany w tej wersji biosu wprowadzono.A ogólnie nowsze wersje biosu-jak mowi kolega poprawiaja obsluge urzadzen,naprawiaja ewentualne bledy,czasem,choc radzko,dają wieksze mozliwosci o/c.

Edytowane przez Rezker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż nie mogłem doczekać się Waszych odpowiedzi i postanowiłem sprawdzić to empirycznie ;). ..

czasem,choc radzko,dają wieksze mozliwosci o/c

No tym razem tak było... mój P4 3.2 Prescott w końcu złamał barierę 3,6 :| udało się wycisnąć 3,76 GHz (wielkie dzieki dla 'lukas-comp') ale dalej znowu idzie jak po grudzie... :-/ Edytowane przez lsiwy1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma to jak anielska cierpliwość ;-) a tak pozatym czym aktualizowałeś??? bo ja zawsze winflashem [wiem, wiem że z poziomu win. to głupota ale nie chce mi sie bawić z tym awdflashem bo mam z nim żłe doświadczenia(s[ciach!]ooliliśmy z kolegą jego płyte a bios był wlutowany :-( i po ptokach)]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi