banan707 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 YO. Zastanawiam się nad kupnem chłodnicy (http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47271750) Proszę o napisanie czy jest ona wydajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 na początek szukajka ! jak kazdy opel bedzie wydajny, chodź nie najlepszy IMO łada lub fiat/poldek lepsze rozwiązanie i ten mini opelek nie za tą cene :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan707 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Jaką chłodnicę polecacie?? Ale cena nie wyższa niż 100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Jaką chłodnicę polecacie?? Ale cena nie wyższa niż 100zł. 1382653[/snapback] a jaka ci napisałem :| Ty chcesz kupic na szrocie i samemu wyczyścić czy już wyczyszczona na allegro bo jak tą drugą to sie polecam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan707 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 A co byście powiedzieli na ten blok http://mcs.pc.pl/produkt382.html Jaka jest jego wydajność?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Wydaje mi sie, ze abadon wydajnoscia nie bedzie grzeszyl, bo przeciez jest to blok tak naprawde robiony pod gpu i nb. Chcesz tani i dobry blok to bierz Frost2SLim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan707 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 A jaki blok na najlepszą wydajność?? cena tak do 200zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 W ostatnim czasie pojawil sie dosc nowy blok. Obecnie jest chyba jeszcze w cenie promocyjnej co czyni go jeszcze atrakcyjniejszym. Mowa o tym bloku- Frost 2 Slim. Czy jest on najwydajniejszy w klasie cenowej do 200PLN, to trudno powiedziec. Ale takze trudno wskazac jednoznacznie faworyta, a ten za taka cene wydaje sie byc rozsadnym rozwiazaniem. Tym bardziej, ze ma krucce, a nie 3, co powoduje mniejsze zamieszanie w wezach. A i jeszcze jedno. Leniwy jestes!!! Bo akurat o blokach masz tu informacji pod dostatkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) btw taka nowa nagrzewniczka kosztuje 100 zl, wiec nie wiem kim trzeba byc zeby kupic stara i odpicowana za 105 ;-) (masz farta ze przegrales ta aukcje :D ) Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 W mojej mieścinie, nagrzewniczka od fiata, typ mi ją pokazywał. Sam wkład jak to niektórzy nazywają, kosztuje 320zł. Innych w sumie nie miał :P takie miasto i taki sklep. Jakie nagrzewniczki i gdzie można kupić za 100zł??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Gwoli ścisłości to nie jest żaden mini-opel tylko nagrzewnica od daewoo tico i napewno nie kosztuje 380zł :mur: Kompletna z obudową i wentylatorem 176zł choćby TUTAJ więc myśle że samą nową nagrzewniczkę można kupić nieco taniej. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Tak właściwie to można bez problemu kupić nową samochodową nagrzewę w cenie około 100zł z tego co pamiętam wszelkiego rodzaju żukówki i podobne można dostać już za 70~80 zeta, podobnie fiacior - gdzieś widziałem za 120 złociszy nóweczkę a pewnie mozna gdzieś trafić i taniej. Nowa piękna łada z prostymi finami jest już deczko droższa, to wydatek rzędu 150~200 złotych. Tylko czy jest sens, skoro na szrocie dostaniemy taka sama chłodniczkę za 20~40 złotych a w cenie nowej można sobie nabyć bix-a. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPfot Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Tak właściwie to można bez problemu kupić nową samochodową nagrzewę w cenie około 100zł z tego co pamiętam wszelkiego rodzaju żukówki i podobne można dostać już za 70~80 zeta, podobnie fiacior - gdzieś widziałem za 120 złociszy nóweczkę a pewnie mozna gdzieś trafić i taniej. Nowa piękna łada z prostymi finami jest już deczko droższa, to wydatek rzędu 150~200 złotych. Tylko czy jest sens, skoro na szrocie dostaniemy taka sama chłodniczkę za 20~40 złotych a w cenie nowej można sobie nabyć bix-a. :wink: 1388366[/snapback] Ja swojego ticolca dorwałem na szrocie po 25 od szt. Były w niezłym stanie i stosunkowo czyste w środku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 jest opczywiscie bo nawet jak ja rozlutujesz to jej nie wyczyscisz tak jak nowa ale to daje tylko ulamki wiec jezeli ktos walczy z ulamkami to warto z ulamkow mozna zlozyc pare stopni mniej na procu ;D pozdrawiam ed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...