Skocz do zawartości
banan707

Czy Ktoś Ma Taką Chłodnicę?

Rekomendowane odpowiedzi

W ostatnim czasie pojawil sie dosc nowy blok. Obecnie jest chyba jeszcze w cenie promocyjnej co czyni go jeszcze atrakcyjniejszym. Mowa o tym bloku- Frost 2 Slim. Czy jest on najwydajniejszy w klasie cenowej do 200PLN, to trudno powiedziec. Ale takze trudno wskazac jednoznacznie faworyta, a ten za taka cene wydaje sie byc rozsadnym rozwiazaniem. Tym bardziej, ze ma krucce, a nie 3, co powoduje mniejsze zamieszanie w wezach.

A i jeszcze jedno. Leniwy jestes!!! Bo akurat o blokach masz tu informacji pod dostatkiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W mojej mieścinie, nagrzewniczka od fiata, typ mi ją pokazywał.

Sam wkład jak to niektórzy nazywają, kosztuje 320zł.

Innych w sumie nie miał :P takie miasto i taki sklep.

Jakie nagrzewniczki i gdzie można kupić za 100zł???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak właściwie to można bez problemu kupić nową samochodową nagrzewę w cenie około 100zł z tego co pamiętam wszelkiego rodzaju żukówki i podobne można dostać już za 70~80 zeta, podobnie fiacior - gdzieś widziałem za 120 złociszy nóweczkę a pewnie mozna gdzieś trafić i taniej. Nowa piękna łada z prostymi finami jest już deczko droższa, to wydatek rzędu 150~200 złotych. Tylko czy jest sens, skoro na szrocie dostaniemy taka sama chłodniczkę za 20~40 złotych a w cenie nowej można sobie nabyć bix-a. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak właściwie to można bez problemu kupić nową samochodową nagrzewę w cenie około 100zł z tego co pamiętam wszelkiego rodzaju żukówki i podobne można dostać już za 70~80 zeta, podobnie fiacior - gdzieś widziałem za 120 złociszy nóweczkę a pewnie mozna gdzieś trafić i taniej. Nowa piękna łada z prostymi finami jest już deczko droższa, to wydatek rzędu 150~200 złotych. Tylko czy jest sens, skoro na szrocie dostaniemy taka sama chłodniczkę za 20~40 złotych a w cenie nowej można sobie nabyć bix-a.  :wink:

1388366[/snapback]

Ja swojego ticolca dorwałem na szrocie po 25 od szt. Były w niezłym stanie i stosunkowo czyste w środku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi