mikaelus Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 A ja wolę swojego szarego Cyfraxa, który stoi koło mojej klawiatury. Zasięg kabla 0,5m :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 mialem tego triuma przez 1 dzionek.. i poiwem ze telefon wypasiony :) chodz rozmiary mnie troche denerwowaly :) w tej chwili mam motke v50, d520, panasonica gd93 i nokie 5510 :D ale najczesniej nosze motke bo najmniejsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Cytat Cytat Cytat ja jade na 6310i i nie zamierzam zmieniac laduje sie niecale 3h a trzyma 2 tygodnie :) (bluetooth narazie w kompie nie mam ;( ) jak 5 razy naladujesz :P widze ze nie miales tego telefonu w reku serio trzyma 14 dni (bateria litowo polimerowa BPS-2) a poza tym jak nie wiesz to po co zabierasz glos w dyskusji ??? mielem kiedys 6310 i w ten telefon faktycznie laduje sie co ok. 10-14 dni. ale byl troche dla mnie za duzy i przesiadlem sie na 8850. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Cytat Cytat Cytat Cytat ja jade na 6310i i nie zamierzam zmieniac laduje sie niecale 3h a trzyma 2 tygodnie :) (bluetooth narazie w kompie nie mam ;( ) jak 5 razy naladujesz :P widze ze nie miales tego telefonu w reku serio trzyma 14 dni (bateria litowo polimerowa BPS-2) a poza tym jak nie wiesz to po co zabierasz glos w dyskusji ??? mielem kiedys 6310 i w ten telefon faktycznie laduje sie co ok. 10-14 dni. ale byl troche dla mnie za duzy i przesiadlem sie na 8850. Tez mam funkiel nuffke niesmigana NOKIA 6310i. :D :D :D Fonik prawie swietny, bateria trzyma zaczepiscie, te 2 tygodnie to nie przesada, jezeli masz dobry zasieg, to nawet dluzej trzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 A ja chce sony ericssonP800 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 no 6310i to pelen wypas, wygral niejeden test. swietnie lezy w dloni. ale ja wzialem 6510 bo malo telefonuje i glownie zalezy mi na niskiej wadze i rozmiarach, a bateria tydzien trzyma i mi to w pelni starcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 6310i to taki telefon ktory chcialbym miec:P ma wszystko tylko szkoda ze jest taki duzy, obecnie uzywam ericssona t65 i tez jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 A trium mi już siadł niestety i gwarancje mi zabrali. Troche z mojej winy niestety. Ale w sobote bede mial nowego dosc tanio, bo teraz katuje trupa N3210 ktorej sie bateria rozladowuje co chwile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 a co zrobiles z tym telefonem ?? zdejmowales simlocka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Mnie dopiero we wrześniu kończy się umowa i wtedy będzie nowy telefonik - ale na 100% nie wezmę shitta za 1zł. Teraz jadę na nokii 3330 i jest ok. - wykonanie i jakość całkiem dobra, bateria długo wytrzymuje, tylko brakuje irdy i kilku innych bajerów. Telefonik spadł mi już kilkanaście razy - jest trochę obita obudowa, ale poza tym ok. Jakość telefonów nokii jest dobra dla wszystkich modeli - nie tylko tych z najwyższej półki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Liskowy telefon jest fajny :D ma to co powinien mieć + kilka bajerów IMHO książka adresowa powinna być większa Miałem Nokię 7110, strasznie żałuję iż sie zużyła :( Jak szukałem telefonu to najważniejsze w moim wypadku było Książka telefoniczna taka by do jenego gostka można było dopisać adres kilka telefonów no, PIM, czytelny wyświetlacz, wymiary( takie jak Eryk 320 motorolla time port, czy nokia 6310, nie trawię zapalniczek i puderniczek) i oczywiście cena jaką muszę za to zapłacić Loga, GRY, dzwonki polifoniczne, MMS WAP(TOTALNY niewypał) -to zbędne bajery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Ejjjj...Nie no. Nokia 33**,32** -To to jest telefon? Chyba dla murarzy, bo cegla jak nie wiem co. Reszta nokii obleci, ale te modele, to naprawde lekkie przegiecie Ja mam Siemaka MT50, i (to nie reklama) wyglada i dziala lepiej niz te nokie. Szkoda ze IRDA nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPerience Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Cześć miałem kilka nokii ale jeśli chodzi o 3210 to bardzo polecam jak na swe czasy była najlepszym wyborem -używałem 2 lata i oki Teraz mam 6210 i naprawdę bardzo poprawny telefon do użytku codziennego. Ciemna strona firmy to 3310 i 3330 niestety .. Mam tego trochę w szufladzie pozdróffka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Cytat a co zrobiles z tym telefonem ?? zdejmowales simlocka ? W któryś wieczór gdy byłem w stanie nietrzeźwym podobno rzuciłem nim o glebe (sam tego nie pamiętam :)) i zdechł (ale śladów nie było widać). Wczesniej jednak dziewczyna zalala go perfumami w swojej torebce, ale sie wysuszyl i dzialal dalej. W serwisie otworzyli telefon, zobaczyli slady cieczy i stwierdzili ze to jest tego wina, zabrali gwarancje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Cytat aRoo"]Ejjjj...Nie no. Nokia 33**,32** -To to jest telefon? Chyba dla murarzy, bo cegla jak nie wiem co. Reszta nokii obleci, ale te modele, to naprawde lekkie przegiecie Ja mam Siemaka MT50, i (to nie reklama) wyglada i dziala lepiej niz te nokie. Szkoda ze IRDA nie ma. :]] racja wielkie sa i slabo wyposarzone, ale komercja robi swoje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Cytat Cytat a co zrobiles z tym telefonem ?? zdejmowales simlocka ? W któryś wieczór gdy byłem w stanie nietrzeźwym podobno rzuciłem nim o glebe (sam tego nie pamiętam :)) i zdechł (ale śladów nie było widać). Wczesniej jednak dziewczyna zalala go perfumami w swojej torebce, ale sie wysuszyl i dzialal dalej. W serwisie otworzyli telefon, zobaczyli slady cieczy i stwierdzili ze to jest tego wina, zabrali gwarancje... i dac kobiecie telefon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Cytat Cytat aRoo"]Ejjjj...Nie no. Nokia 33**,32** -To to jest telefon? Chyba dla murarzy, bo cegla jak nie wiem co. Reszta nokii obleci, ale te modele, to naprawde lekkie przegiecie Ja mam Siemaka MT50, i (to nie reklama) wyglada i dziala lepiej niz te nokie. Szkoda ze IRDA nie ma. :]] racja wielkie sa i slabo wyposarzone, ale komercja robi swoje.... 33xx jest wielka ? cegla ? IMHO te wszystkie puderniczki i inne mikronibyphony, to dla bab i pedalow. Wiekszosc userow leci na jak najwieksza liczba bajerow, glupota. Gadki ze sa slabo wyposarzone sa bez sensu, twierdzacy tak chyba nie mysla, albo mysla ze wszyscy leca na bajery i wodotrysi. Przecierz wiekszosci ludzi telefon sluzy wylacznoie do telefonowania i czasem do sesemesow. NOKIA rulezzz , i zadne gadki tego nie zmienia. BTW 3210 , to byl zajebisty telefon, ergonomiczny jak malo ktory, ale mial za malo bajerow, nie ? i to juz go dyskredytuje. Te dziecinne podejscie i fascynacja dooperelami naprawde jest zajebista , big LOL for dzieciaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 A ja zgubiłem w weekend swoją 6210 na imprezie i ktoś się nią zaopiekował bo szukałem w całym domu i nie ma. Tak to jest jak się jedzie nie wiadomo kogo i robi się niewiadomo co z niewiadomo z kim... A teraz zaczynam szukać telefonu jak 6310i + kolorowy wyświetlacz + MP3 + cyfrak mały. Jak coś takiego powstanie dajcie znać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Cytat BTW 3210 , to byl zajebisty telefon, ergonomiczny jak malo ktory, ale mial za malo bajerow, nie ? i to juz go dyskredytuje. Te dziecinne podejscie i fascynacja dooperelami naprawde jest zajebista , big LOL for dzieciaki. Heheh :P 3210 troche za ciężka była jak dla mnie i miała sporą wadę, brak słownika T9 bez któego trudno mi się żyje. Teraz w N3510i jest owy słowniczek po polskiemu i jest cacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Cytat A ja zgubiłem w weekend swoją 6210 na imprezie i ktoś się nią zaopiekował bo szukałem w całym domu i nie ma. Tak to jest jak się jedzie nie wiadomo kogo i robi się niewiadomo co z niewiadomo z kim... A teraz zaczynam szukać telefonu jak 6310i + kolorowy wyświetlacz + MP3 + cyfrak mały. Jak coś takiego powstanie dajcie znać :PCiekaw jestem co wyrośnie z Nokii 3650, bo będzie toto działało na Sybmian OS, czyli zapowiada sie nieźle. Miejmy nadzieje ze niczego nie skopią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pe Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 brzydki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Targi elektroniczne pełną parą więc mam nadzieje, że za 1-2 miechy sprawie sobie tel. 3G z wszystkim co mi jest niezbędne do życia :P (LCD, MP3, MPG :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 6310 jest super, straciłem go niestety... teraz mam 6210 i telefon świetnie leży w dłoni Mam jedno pytanie Czy do Noki 6210 moge włożyć baterię do 6310i i będzie trzymać też 2 tygodnie? I ile taka bateria kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Cytat No No :) Ja chce nowa nokie 3650 :). A ja mam tą Nokię, nie zrozumcie mnie źle, ja się wcale nie chwale ja poprostu mam talent. :D Jest całkiem wypas ale i tak bardziej mi się podoba ta Nokiahttp://www.nokia.com.pl/nokia5100/index.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4d05 Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 A ja sie zastanawiam czy nie kupic w Erze w promocji Siemensa C55 Co o nim sadzicie? Moze ktos z Was go ma? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 A ja ostatnio kupiłem sobie NIKIE 6610 za 99 zyla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Mi się podoba ten Siemens C55 ma cool menu , mały ogółem fajny. Ale fajniejszy S55 tylko trochę droższy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 A ja mam eryka t39m dlatego ze nie jest za duzy i ma Bluetooth i inne rzeczy z ktorych korzystam (a na 6310i mnie nie stac), a nie jakies zbędne gry itp :) można sobie dokupić baterie 1200mAh i wtedy trzyma ponad 3 tygodnie 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Cytat A ja sie zastanawiam czy nie kupic w Erze w promocji Siemensa C55 Co o nim sadzicie? Moze ktos z Was go ma? :lol: Spoko telefonik. Bateria niezle trzyma, dobrze lezy w dloni, przejrzyste menu i Prince of persia :D. Ale jako telefon bardzo poprawny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Cytat A ja mam tą Nokię, nie zrozumcie mnie źle, ja się wcale nie chwale ja poprostu mam talent. :DJa tez mam 3650.. nie chwalac sie :P Elektron: NokiaGame Rulezzzz :P Telefon jest fajowski, wyswietlacz super, zdjecia takie sobie (ale jak na telefon to super) nagrywa filmy, streamuje RealVideo po gprs'ie, mozna wgrywac setki aplikacji, ostatnio IRC'a meczylem tez przez gprs. A emulator GameBoya wymiata :D Mozna by dlugo wymieniac ale kierunek w ktorym zmierzaja telefony zdecydowanie mi odpowiada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...