metal Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 a ja tam mam siemens'a sl45i hehe... i dokupiłem se bateryjkę 1000 mAh [stand.miałem 540 mAh] i trzyma spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 ja jade na 6310i i nie zamierzam zmieniac laduje sie niecale 3h a trzyma 2 tygodnie :) i z kompem mozna polaczyc za pomaca Irdy (bluetooth narazie w kompie nie mam ;( ) trzyma tyle jak jej nie dotykasz tzn dzwonisz odbierasz :P smsujesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakacz Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ja bym chcial Simensa C55 wybas! musze go za niedlugo zakupic bo moj mi sie juz znudzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ja jade na 6310i i nie zamierzam zmieniac laduje sie niecale 3h a trzyma 2 tygodnie :) i z kompem mozna polaczyc za pomaca Irdy (bluetooth narazie w kompie nie mam ;( ) trzyma tyle jak jej nie dotykasz tzn dzwonisz odbierasz :P smsujesz ;) Trzyma tak przy normalnym uzytkowaniu. Ostatnio dos intensywnie uzywalem i wytrzymala tylko 11 dni 8O Ma swietna bateria. (i ladoware , tylko kabelek mogl byc tak gietki jak w ACP-8E) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 no ladowareczka spoko ok 2,3 h i bateria naladowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 ja jade na 6310i i nie zamierzam zmieniac laduje sie niecale 3h a trzyma 2 tygodnie :) (bluetooth narazie w kompie nie mam ;( ) jak 5 razy naladujesz :P ja mialem 3510 i tesh raz na 2 tygonie ładowałem :D a tak to mam przecie 7650 i ql telefonik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 ja jade na 6310i i nie zamierzam zmieniac laduje sie niecale 3h a trzyma 2 tygodnie :) (bluetooth narazie w kompie nie mam ;( ) jak 5 razy naladujesz :P ja mialem 3510 i tesh raz na 2 tygonie ładowałem :D a tak to mam przecie 7650 i ql telefonik :P Ta 7650 to nie zaduża ? Widziałem ją w sklepie +gsm i dla mnie to jak cegłą jest :) ale przy jej funkcjach to moze to nikomu nieprzeszkadza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Fajna jest Nokia 7184 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 7184 nie ma takiej przecie buahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 mam teraz 6310i i uwazam ze to jest swietny telefon. bateria trzyma mi okolo tygodnia z tym ze troszke rozmawiam, wytrzymala i solidna. jedyna jej wada to jest dzwonek sms. nie znosze 4 nokii w domu i kazda ma taki sam. zapewne wiecie co mam na mysli. oczywista jest mozliwosc zmiany na inny ale tamte sa jeszcze gorsze. zmienie telefon dopiero wtedy jak wyjdzie nastepca 6310i z kolorowym. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 3210 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 7184 nie ma takiej przecie buahaha A właśnie, że jest! Co prawda nie ma klawiatury, ale ma wyświetlacz 21 cali :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 to mi ją q.r.w.a pokaz!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 kolego kobus kultury troche jak masz jakies stresy to moze wyladowuj je gdzie indziej bo to nie miejsce na pyskowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 EEEEEEE...Ta nokijka to chiba monit lub televizur :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 EEEEEEE...Ta nokijka to chiba monit lub televizur :twisted: Brawo! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ja jade na 6310i i nie zamierzam zmieniac laduje sie niecale 3h a trzyma 2 tygodnie :) (bluetooth narazie w kompie nie mam ;( ) jak 5 razy naladujesz :P ja mialem 3510 i tesh raz na 2 tygonie ładowałem :D a tak to mam przecie 7650 i ql telefonik :P Ta 7650 to nie zaduża ? Widziałem ją w sklepie +gsm i dla mnie to jak cegłą jest :) ale przy jej funkcjach to moze to nikomu nieprzeszkadza? 7650 jes 0k :> tylko ze w <span style="color:red;">[ciach!]</span> droga...... za rok te telefony beda w dobrej cenie teraz to nowosci... i nie dopracowane :P a wada bateraia trzyma 2dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ja jade na 6310i i nie zamierzam zmieniac laduje sie niecale 3h a trzyma 2 tygodnie :) (bluetooth narazie w kompie nie mam ;( ) jak 5 razy naladujesz :P ja mialem 3510 i tesh raz na 2 tygonie ładowałem :D a tak to mam przecie 7650 i ql telefonik :P Ta 7650 to nie zaduża ? Widziałem ją w sklepie +gsm i dla mnie to jak cegłą jest :) ale przy jej funkcjach to moze to nikomu nieprzeszkadza? 7650 jes 0k :> tylko ze w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> droga...... za rok te telefony beda w dobrej cenie teraz to nowosci... i nie dopracowane :P a wada bateraia trzyma 2dni Tak się zastanawiam nad kupnem komóry (koniecznie z cyfrakiem lub z odtwarzaczem mp3) tylko niewiem którą :( Tak nagle nabombardowali tymi komórkami, że niewiadomo która co tam ma. Co do ceny - na allegro był jakiś gościu co chciałpilnie sprzedać 7650 za 1tyś zł bo ponoć na gwałt kasa była mu poczebna. Ale 7650 na allegro średnio chodzi po 1,3tyś a co mnie dziwi - byle jaka 3650,6610 dochodzą do 2tyś :( Kurde kiedyś Nokia 7110 chodziła po 2tyś - 1,5tyś a dziś można ja wyjąć za 300zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...