swiety Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 witam . mam SUSE 9.2 . zainstalowalem sterowniki które sciągnolem sobie ze strony Nvidia. wszystko gra. prubuje uruchomoić grę AmericasArmy (wersje typowo pod Linuxa) spod konsoli. i wyskakuje mi taki komunikat "no dynamic GL suport in video driver" po zainstalowaniu dokonałem aktualizacji , akclelracje 3D mam zaznaczone w opcjach ustawienia video. dodatkowe pytanka: 1. czy istnieją sterowniki pod karte dzwiekową Sound Blaster LS ? bo dziek tragiczny jest w tej chwili 2. czy mając płyte na nforce 4 to czy pod linuxa tez jest jakis zbiór sterowników ? czekam na odpowiedz . dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 w konfiguracji Xow masz GLXa ? 1/. alsa w pelni wspiera ta karte 2/. nie dokladnie rozumiem o co chodzi. o jakies sensory ? czy o co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 no zainstalowalem z yast sterowniki. nieststy nie moge odpalic dalej AAO gre prubuje uruchomic z konsoli jako uzytkownik (jako root tez nie daje rady ) wyskakuje taki błąd: Couldn't initialize SDL: Unable to open mouse mysz mam logitech mx900 albo inny błąd : Could not load OpenGL library help ps mam karte dzwiekowa SoundBlaster LS . sciągnołem sterownii ALSA . rozpakowałem i ... ./configure. i co dalej? czy ma ktos instrukcje krok po kroku jak zainstalowac karte dzwiękową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...