Skocz do zawartości
WormBoy

Problem Z 6600 Galaxy

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś przyniosłem Geforce Galaxy 6600 128/128 wkładam do mobo kumpla i zonk.

Już przy ładowaniu biosu zamiast liter są jakieś dziwne znaczki ,plamy itp.

Po wejściu do windy na pulpicie są pionowe pasy przez cała długość ekranu.Przy próbie instalacji sterowników reset kompa....

Konfig: Celeron 2,4 Gh ,512 ram , maxtor 60 gb , cd-rw, cd ,zasiłka 300W codegen(wiem -shit).Wina zasiłki? W wymaganiach jest podane min. 300w,założyłem mu swój zasilacz 350W i to samo...

Płytka(Asrock P4S61)posiada zintegrowaną grafikę . Próbowałem ja odinstalować ale jest to samo :mur:

Sprawdziłem kartę na swoim sprzęcie(podpis) ale też są takie same znaczki w biosie i po chwili BSOD :mur: .Zasilacz ciągnie sprzęt z podpisu więc to chyba nie to?Cholera sam juz nie wiem czy to karta jest zwalona ,czy co?

:unsure:

Pomóżcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wypas zasilacz do kitu a ty chcesz zeby bylo wszystko ok?

sprawdz to na jakiejs firmowce i wtedy pisz :e

1383465[/snapback]

No nie wiem czy te arty są przez zasilacz...Niby w jaki sposób?Zresztą pisałem ,że sprawdzałem na mocniejszym i tez kupa...

Dziś zaniosę kartę do sklepu żeby ją przy mnie sprawdzili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi