jahu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Witam wszystkich. Niedawno kupiłem w/w sprzęt. Wszystko jest ok ale na płycie nie moge przestawić mnożnika. Czy ktoś wie w jaki sposób to można zrobić. Procek chodzi na FSB 167 bez zmiany napięcia :P (tylko V7+ na maxa ciągnie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Odblokouj Antka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak nomalnie to sie nie da:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Wiem o mnożniku. Chodzi mi o to, że na płycie nie ma żadnych "zworek" do zmiany mnożnika, a w biosie nie widze tej opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Na Gigabyte nie ma zworek sa takie przelaczniki.....u mnie sa obok proca wiec cza sie dobrze przyjzec zeby ja dojrzec...... Popacz bo musisz miec cos takiego..... Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Na Gigabyte nie ma zworek sa takie przelaczniki.....u mnie sa obok proca wiec cza sie dobrze przyjzec zeby ja dojrzec...... Popacz bo musisz miec cos takiego..... Szacuneczek Wiem. Ale na tym modelu nie ma. 7VAX ma a 7VA nie. i dlatego pytam co zrobić. Szacuneczek :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Jak NIGDZIE nie ma i po zapdejtowaniu biosa tyz nic nie ma ...........i chcesz krecic???.........zmien plyte Ale tak po mojemu to musza gdzies byc .....pod agp cos jest takie dwa niebieski co to??????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 to pod AGP jest do FSB (100,133,166). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 jak piszesz ze nie masz nic ...zupelnie nic...nawet glupich jumperoow...a bios masz zaktualizowany .....JA KAPITULUJE Szacuneczek ps.Moze ta plyta jest taka smiszna i sie nie da...albo wypuszcza nowy bios ..nie mam pojecia sory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...