f1zZ Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 mam pytanie, majac taki przelacznik (3piny, 2 pozycje) jak mam go podlaczyc do schematu zeby dzialalo .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 ciezkie pytanie !!!! dlugo sie zastanawialem srodkowy pin w przelaczniku i drugi na brzegu dowolny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 i jeszcze jedno pytanko odnosnie ukladu, jak mam mase podlaczyc do wiatrakow, jezeli wogole potrzeba, czy to bedzie grnd out ?, bo jak narazie wogole mi nie chce ruszyc ten rheobus nawet diody sie nie zapalaja wiec teraz dochodze co zrobilem nie tak :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 A moze wepnij pierw zasialnie :D . (joke) jezeli ci nawet ledy nie swieca to albo gdzies polaczenia skopane , albo polaryzacja zła/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...