Torwald Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Mam dylemat: mozliwe ze bede mial mozliwosc zamiany telefonu (za mala doplata, jak ten sprzedam ;]) na Nokie 6600. Tylko nie wiem czy mi sie to oplaca... Nokia jest juz, jakby nie patrzyl, starym telefonem. Ma za to Symbiana, co daje niemale mozliwosci grzebania w sofcie i oprogramowaniu. Co wy o tym sadzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_A Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Ja odkąd zakosztowałem symbiana w 7650 to teraz już nie chcę fonu bez tego systemu. Miesiąc temu skończyła mi się umowa i zamieniłem na nokię z symbianem (tylko, że nowszą i lepszą). Ja bym brał w ciemno!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 http://telefonia.wp.pl/articles/index.html?IN[art_id]=5932 poczytaj sobie... i sam wybierz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...