Mikeft Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Jak sądzicie które z nadchodzących gier będą najcięższe dla naszych kompów? Bo coś mi się wydaje że mój GeForce FX 5200 Ultimate już długo nie pociągnie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 LOL- gdzie ty byłeś przez ostatnie 2 lata, przecież większośc gier, także tych starszych na full nie będzie działać płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 jedna i najwiecej wymagajaca gra jest medal of honor pacific cos tam gra syfna ale wymagania bosheeeee widzisz i nie grzmisz!! Jak narazie tworcy tej gry prowadza w glupocie ! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 LOL- gdzie ty byłeś przez ostatnie 2 lata, przecież większośc gier, także tych starszych na full nie będzie działać płynnie. 1383313[/snapback] Płynnie...wiadomo że nie.Chodzi mi o to żeby dało się grać... A pacific żeczywiście nie ma świetnej tej grafy a tnie się jak... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 kolejny bezsensowny topic zreszta jestem pewien ze był juz podobny (na 1oo%) skibson>>programisci to diałby :[ powiesic ich za **** leniwe ^*^%&%&^$ !!!!!!! coraz mniej optymalizacji enginów i w zwiazku z tym wieksze wymagania gdyby wykonywali swoją prace dobrze to ja grałbym na full detalach w zasrane Enemy Teritory a tak pocinam w 800*600 i detale na medium (chociaz gra wcale nie jest super wymagajaca i optymalizacja jest niezła) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Jak narazie krolowa na maxa zle zoptymalizowanych gier jest Stolen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) Jak narazie krolowa na maxa zle zoptymalizowanych gier jest Stolen 1383547[/snapback] ale chyba street legal i street legal 2 nic nie przebije :P :P :P Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 MI street racing 2 wymiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) jedna i najwiecej wymagajaca gra jest medal of honor pacific cos tam gra syfna ale wymagania bosheeeee widzisz i nie grzmisz!! Jak narazie tworcy tej gry prowadza w glupocie ! pozdro 1383320[/snapback] Czy to ma duze wymagania?? U mnie na wszystko na max i dzialalo 25-30 klatek na sekunde i wcale nie jest taka syfna. A co do stolen to wcale nie jest najgorzej zoptymalizowany. Zagraj sobie chlopie w Deus Ex 2 :-P Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 graliście w Street legal racing: Redline ? :D mimo że twórcy wydali kilka patch'y to gierka i tak niemiłosiernie chrupie... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Czy to ma duze wymagania?? U mnie na wszystko na max i dzialalo 25-30 klatek na sekunde i wcale nie jest taka syfna. A co do stolen to wcale nie jest najgorzej zoptymalizowany. Zagraj sobie chlopie w Deus Ex 2 :-P 1384532[/snapback] 25 do 30 klatek ? (po pierwsze to jakoby minimum płynności) a po drugie - na jakich detalach <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 A co do stolen to wcale nie jest najgorzej zoptymalizowany. Zagraj sobie chlopie w Deus Ex 2 :-P 1384532[/snapback] Deus ex 2 mi chodzi plynnie w 1280x1024 w detalach na high :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 25 do 30 klatek ? (po pierwsze to jakoby minimum płynności) a po drugie - na jakich detalach <_< 1385228[/snapback] Raczej 50- 60 (u mnie) w 1280x1024 z wszystkim procz AA na max'a. Trudno wymagac by na wiekowym duronie nowy gry chodzily plynnie, wiec po co ta twoja gadka... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 jesli sie nie umie czytac ze zrozumieniem :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sportmaus Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Nowy Splinter Cel w high sporo potrzebuje (m. innymi PS 3 ale da sie i w starszym PS grac ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webcio Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Jak na razie to mnie rozsmieszacie - proponuje Americas Army Operation v2,3 - gra DARMOWA i testujcie mapy Hospital lub Urban Assault(oczywiscie online) - to dopiero wyzwanie dla sprzetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 poczytajcie sobie mojego posta :) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=73333&st=30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Wam się poważnie nudzi :> Wg. mnie najbardziej wymagajaca grą (moze nei na tyle wymagajaca co skopana i przez co wymagajaca) byl Street Legal. Dajcie spokoj, nawet w 640x460 (cos w tym stylu) potrafilo mi na starym sprzecie zgrzytnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Z tego co grałem to Medal of honor: pacific assault. Na tym co w podpisie (proc na 2GHz, karta wykrecona) 1024x768 musialem zjechać z paroma rzeczami (tekstury, cienie) do medium żeby nigdy nie spadało poniżej 25fps. Bez AA i AF oczywiście. Na drugim miejscu driv3r chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 prawdziwa rzeznia to jest lock on. na full detalach i w duzej rozdzielczosci przy naprawde sporej bitwie ladowo powierznej piec sie krztusi ekstremalnie. nie wiem co moze to uciagnac :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Jak na razie to mnie rozsmieszacie - proponuje Americas Army Operation v2,3 - gra DARMOWA i testujcie mapy Hospital lub Urban Assault(oczywiscie online) - to dopiero wyzwanie dla sprzetu. podales 2 najbardziej z[ciach!]e mapy w AA ale to szczegól a jak checie grac w AA to nie krzyszcie K U R W A co chwile jak wywalicie typowi w plecy 18 magow a on sie odwroci i walnie wam heada bo to jestz[ciach!]y silnik unreala jak na singlu gre odpalicie zaladujecie kukly to sie nie raz okazuje ze 5hs to malo a o dopiero on-line :P a filmik pokazuej co sie dzieje kiedy ma sie szczescie bo w aa skill sie nie liczy od wersji 2.0a ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Nic a nic nie rozumiem :) Jaki filmik ? Popraw posta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Panowie, pytanie bylo : Jak sądzicie które z nadchodzących gier będą najcięższe dla naszych kompów? A nie: ktora jest/byla najbardziej skopana. IMHO: gry na UE 3.0 beda bardzo wymagającymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Duke 4 Ever i Prey. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Mnie najbardziej danerwował Riddick(w domyślnych ustawieniach)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=...=0#entry1379271 tu sa filmiki o ktorych mowilem:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 STOLEN <--- wymagania ma, i to jakie :( to doom3 mi sie tak nie mulił ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zdecydowanie F.E.A.R nawet jak go przyspieszą (zoptymizują) o 20% w stosunku do MultiPlayerBeataDemo to i tak będzie masakra do max detali potrzebny minimum ATI 800XL Następna gra to Call of Duty II , 1GB Ramu ,Proc 3000+ i grafa klasy 800XL i to w max detalach średni fps nie przekroczy 30 klatek :/ nie pytajcie skąd te informacje wystarczy czytać po roznych forach polecam gamespot gamespy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) Zdecydowanie F.E.A.R nawet jak go przyspieszą (zoptymizują) o 20% w stosunku do MultiPlayerBeataDemo to i tak będzie masakra do max detali potrzebny minimum ATI 800XL Następna gra to Call of Duty II , 1GB Ramu ,Proc 3000+ i grafa klasy 800XL i to w max detalach średni fps nie przekroczy 30 klatek :/ nie pytajcie skąd te informacje wystarczy czytać po roznych forach polecam gamespot gamespy 1390339[/snapback] Te gry jeszcze nie wyszly a jak wyjda to zobaczysz,ze posiadasz sprzet, ktory to pociagnie z przyzwoitymi detalami z plynnoscia przynajmniej 30 fpsow.Natomiast co do CODA to podkreslam jeszcze raz.768 ram a nie giga :P Jesli posiadacie giga ram w kostkach 256,256,512 to wyjmnijcie jedna kosc 256 i zobaczymy czy poczujecie roznice.Wezcie najbardziej pamieciozerne gry:Far Cry,Tribes,Doom3,MOHPA (innych nie znam).Najlepiej sprawdzcie to na Tribes gdyz ta gra jest na maxa zle zoptymalizowana pod tym wzgledem i na 512 ram z texturami ustawionymi na hgih nie da sie grac bo dogrywa dogrywa i dograc nie moze a na 768 ?? Ani sladu jakiej kolwiek doczyteczki.Moglem miec dawno giga ram,ale zamiast tego wolalem przeznaczyc kase na 19 calowy moniek czego nigdy nie bede zalowal. Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Hydro, dla FarCraya nawet 1gb to niejest odpowiednia ilosc do konca, przyczym ja mam wylaczonego swapa w windowsie :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...