lepszy4 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 posiadam pamięć 256 ddr GEIL PC 3200 tyg. 6 2002r. tesciu posiada jakiegos eliksira tez 256, 3200. I ostatnio pozyczylem mu moją pamięć. :angry: Stwierdził :mur: ze jego jest lepsza bo prawie ma takie same wyniki w ewereście (po 2 pkt. mniej) :lol: :lol: Powiedzcie ze tak nie jest musze go pograżyć że jego pamięć jest do D.... AAA. i ze moja sie bardziej grzeje.. jestem wsiekly dawac mi informacje które go pogrążą.... :D :D :D :D Pozdro.. All..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 no to chyba oczywiste, powiedz mu że gdyby je podkręcić to geile pójdą więcej i/lub na lepszych timingach... a, jeszcze jedno (nie do Ciebie): Teza brzmi: dwie zupełnie inne kości pamięci, puszczone na ta sama czestotliwosc i timingi muszą dać tą samą wydajność (zdaje się że marginalne różnice wynikają tylko z tych tajemniczych timingow poza piecioma glownymi, ktore i tak można zmienić...) Prawdziwa jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 oczywiscie pamiec tescia jest lepsza bo tansza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...