szpak Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Mam dosc nie typowy problem ... jakis miesiac temu mial miejsce dziwny problem , mianowicie odpalam kompa a tu w roznych mometach stop nie raz w czasie pracy w win czasem na stracie stop i nic nie dziala ale widze ze dysk mieli non stop ... po resecie sytuacja taka ze bios nie wykrywa dysku ... zmienilem tasmy to samo ... po odpieciu napiecia czasem dalo sie popracowac normalnie. Ale ze taki stan rzeczy mi nie odpowiadal podiolem kroki nastepujace : wymienilem dysk na obecny WD 120gb i bylo ok przez okolo miesica dzis odpalam kompa czarny ekran ...hmm mysle zdarza sie reset i co widze " invalied dysk ble ble " no mysle znowu nie mozliwe cos jest nie tak odpiolem napiecie podpiolem i poszlo ? ale co to ma byc nie moge sobie pozwolic na takie cos ze ram mi komp odpali a raz nie ... myslicie ze to moze byc wina plyty glownej ? czy moze zasilacz nie wyrabia ? cos podobnego dzialo sie na 2 kompie w domu i po jego wymianie bylo ok ale to sie stalo raz dwa a nie co jakis czas Sprzet jak w podpisie ... czeka na wasze opinie a moze ktos mial podobny problem ps. poprzedni dysk tez byl WD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker_24 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Masz podkręcony sprzęt ? a patrzyłes czy zachowuje sie prawidłowo jak wrócisz do ustawień default? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 no mam krecony jak widac ale ostatnio gram ostro w MOHE:PA i potrzebuje kreconego ... ale ja od kupna mialem tak przekrecony i bylo zawsze ok zreszta to sie 1 raz na nowym dysku zdarzylo wiec jak by sie nasilalo to sprawdze na nie kreconym ... poki co stawiam jednak chyba na zasilacz ale w kompie nie mam za duzo przeciez rzeczy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...