lookash2 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 (edytowane) Posiadam zasilacz Megabajt MGB-350ATXP4! Czyli najgorszy szit jaki sie da :mad: Chodzi o to ze poprzedni poszedl sie je*ac i w komputroniku wsadzili mi tego wlasnie! Wtedy jeszcze nie znalem sie za bardzo na zasilaczach ale teraz sie tym zainteresowalem i przerazilo mnie co to za szit! Mam na niego gwarancje 24 miesiace! Jak podobnie na reszte kompa (tylko proc na rok)! Co mam w tej sytuacji zrobic? Czy myslicie ze da sie jaos "sprawic" by komputronik wymienil mi zasilacz? Puki co dziala ale niedlugo podlacze jeszcze drugi wentylator obudowy i katode! Teraz mam 2 dyski i 2 napedy optyczne! Poradzcie co robic! PS wiem ze byly podobne topici ale ty pytam o co innego! Edytowane 11 Kwietnia 2005 przez lookash2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Odłożyć gdzieś bardzo głęboko. I kupić innny, lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...