Skocz do zawartości
grzybu

radek 9700 czy smierdzi ??

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem co o tymmysle niby tyle chetnych z forum chce go ale jakos nikt sie nei kwapi tylko 2 loodzi startuje a cena mniejsza niz nawet w stanach chyab albo nieznacznie wyzsza

Hmmm

Ma "pare" POZTYWow

cena niska, ale to moze dlatego ze bez gwarancji.

tylko czy to normalne w Radkach, ze maja takie ciemne przebarwienia plytki ??? 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem co o tymmysle niby tyle chetnych z forum chce go ale jakos nikt sie nei kwapi tylko 2 loodzi startuje a cena mniejsza niz nawet w stanach chyab albo nieznacznie wyzsza

Hmmm

Ma "pare" POZTYWow

cena niska, ale to moze dlatego ze bez gwarancji.

tylko czy to normalne w Radkach, ze maja takie ciemne przebarwienia plytki ??? 8O

W sumie to takie ciemniejsze miejsca koło pamięci to standart.

Patrzyłem na zdjęcia oryginału Bulit By Ati i też takie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja powiem tak: Koles wydaje siebyc pewny, a i karta nie wyglada na jakis feler, wiec ja bym licytowal(kasa :()

Najpewniejsze to by bylo odebrac osobiscie, i sprawdzic karte u klienta.

Normalne, ale placac za bilet do W-wy 60pln(w obie strony) to i tak duuuzo taniej wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde wiecie co ... wszystkiego bym sie domyslil ale ze cena za niska ? skoro za 1900zl mozna miec z 24 miesieczna gwarancja. to chcialem byc konkurencyjny i sprzedac za 1500zl to chyba uczciwe nie ? Jak ktos cche to zapraszam do siebie na pokaz 3D markow :)

krzyss vel Qkill

Allegro "krzysss"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.allegro.pl/showitem.php?item=8032026

i nie wiem czy temu wierzyc  jak byloby zdjecie bez chlodzenia to moze i cena jakas mala

To mój znajomek sprzedaje :) On raczej wałka nie wykręci :wink:
Ciekawi mnie tylko ile bedzie chcial za karte?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to skad wykombinowal etgo radka ze go sprzedaje ( ja bym zostawil) i cos mi sie zdaje ze jeszcze na nim zarabia znakiem on musi byc jakis lekko lewawy ten radek czytaj wyniesiony z hurtowni wyjsciem z napisem "Tylko dla pracownikow"

Qrde mol... normalnie w tym kraju jak cos chcesz sprzedac tanio to musisz byc zlodziej bo inaczej to normalnie sie nie da...

Karta przyjechala do mojego znajomego ze stanow, mam radka 8500 128MB BGA i nie jest akutalnie potrzebna mi lepsza karta bo malo gram.

wiec sprzedaje, a zarabiam na tym jak kazdy normalny bialy czlowiek ok 15% :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi