grzybu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 http://www.allegro.pl/showitem.php?item=8032026 i nie wiem czy temu wierzyc jak byloby zdjecie bez chlodzenia to moze i cena jakas mala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Dziwna sprawa :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 nie wiem co o tymmysle niby tyle chetnych z forum chce go ale jakos nikt sie nei kwapi tylko 2 loodzi startuje a cena mniejsza niz nawet w stanach chyab albo nieznacznie wyzsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 nie wiem co o tymmysle niby tyle chetnych z forum chce go ale jakos nikt sie nei kwapi tylko 2 loodzi startuje a cena mniejsza niz nawet w stanach chyab albo nieznacznie wyzsza Hmmm Ma "pare" POZTYWow cena niska, ale to moze dlatego ze bez gwarancji. tylko czy to normalne w Radkach, ze maja takie ciemne przebarwienia plytki ??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 nie wiem co o tymmysle niby tyle chetnych z forum chce go ale jakos nikt sie nei kwapi tylko 2 loodzi startuje a cena mniejsza niz nawet w stanach chyab albo nieznacznie wyzsza Hmmm Ma "pare" POZTYWow cena niska, ale to moze dlatego ze bez gwarancji. tylko czy to normalne w Radkach, ze maja takie ciemne przebarwienia plytki ??? 8O W sumie to takie ciemniejsze miejsca koło pamięci to standart. Patrzyłem na zdjęcia oryginału Bulit By Ati i też takie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Ja powiem tak: Koles wydaje siebyc pewny, a i karta nie wyglada na jakis feler, wiec ja bym licytowal(kasa :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Ja powiem tak: Koles wydaje siebyc pewny, a i karta nie wyglada na jakis feler, wiec ja bym licytowal(kasa :() Najpewniejsze to by bylo odebrac osobiscie, i sprawdzic karte u klienta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Ja powiem tak: Koles wydaje siebyc pewny, a i karta nie wyglada na jakis feler, wiec ja bym licytowal(kasa :() Najpewniejsze to by bylo odebrac osobiscie, i sprawdzic karte u klienta. Normalne, ale placac za bilet do W-wy 60pln(w obie strony) to i tak duuuzo taniej wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 http://www.allegro.pl/showitem.php?item=8032026 i nie wiem czy temu wierzyc jak byloby zdjecie bez chlodzenia to moze i cena jakas mala To mój znajomek sprzedaje :) On raczej wałka nie wykręci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 to skad wykombinowal etgo radka ze go sprzedaje ( ja bym zostawil) i cos mi sie zdaje ze jeszcze na nim zarabia znakiem on musi byc jakis lekko lewawy ten radek czytaj wyniesiony z hurtowni wyjsciem z napisem "Tylko dla pracownikow" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qkill Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Qrde wiecie co ... wszystkiego bym sie domyslil ale ze cena za niska ? skoro za 1900zl mozna miec z 24 miesieczna gwarancja. to chcialem byc konkurencyjny i sprzedac za 1500zl to chyba uczciwe nie ? Jak ktos cche to zapraszam do siebie na pokaz 3D markow :) krzyss vel Qkill Allegro "krzysss" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 http://www.allegro.pl/showitem.php?item=8032026 i nie wiem czy temu wierzyc jak byloby zdjecie bez chlodzenia to moze i cena jakas mala To mój znajomek sprzedaje :) On raczej wałka nie wykręci :wink: Ciekawi mnie tylko ile bedzie chcial za karte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 a mozesz podaj zrodlo skad wykombinowales te karte ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 a mozesz podaj zrodlo skad wykombinowales te karte ?? fantasta ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qkill Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 to skad wykombinowal etgo radka ze go sprzedaje ( ja bym zostawil) i cos mi sie zdaje ze jeszcze na nim zarabia znakiem on musi byc jakis lekko lewawy ten radek czytaj wyniesiony z hurtowni wyjsciem z napisem "Tylko dla pracownikow" Qrde mol... normalnie w tym kraju jak cos chcesz sprzedac tanio to musisz byc zlodziej bo inaczej to normalnie sie nie da... Karta przyjechala do mojego znajomego ze stanow, mam radka 8500 128MB BGA i nie jest akutalnie potrzebna mi lepsza karta bo malo gram. wiec sprzedaje, a zarabiam na tym jak kazdy normalny bialy czlowiek ok 15% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Przeciez napisal ze zza granicy :) BTW ja bede mial oryginalnego radka 9700 pro za 340$ = niecale 1400. I do tego gwarancja 3 lata, zeby u nas takie dawali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qkill Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 a mozesz podaj zrodlo skad wykombinowales te karte ?? fantasta ?? :lol: Moj znajomy dostal karte ze stanow. Ale sam nie potrzebuje a ja mam swoja i do tej musial bym doplacic a za malo gram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qkill Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Wy tu pitu pitu a wlasnie zadzwonil czlowiek, zalicytowal i karta sprzedana :) Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Wy tu pitu pitu a wlasnie zadzwonil czlowiek, zalicytowal i karta sprzedana :) Pozdr wypraszam sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qkill Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Wy tu pitu pitu a wlasnie zadzwonil czlowiek, zalicytowal i karta sprzedana :) Pozdr wypraszam sobie :) Hi hi :) BTW jak na voodoo5 chodza teraz gierki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 ja kupilem to karte glownie do klejkoof, ale jeszcze nie spotkalem gry ktora by sie zacinala (oprocz gta3, ale to ludzie na gf4 tez mieli przycinki) ;) jedyny "zgrzyt" mialem z nwn, ktory po prostu nie ruszy na wudu wiec musialem gforsa pozyczyc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...