KaszaWspraju Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) A mi np Prefectdisk (v. 7) wywala Blueescren'a zaraz po dokonaniu analizy :( (Win xp pro. sp2 pl) EDIT: literowka. Edytowane 1 Lipca 2006 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Korzystałem chyba ze wszystkich tych najpopularniejszych defragmentatorów no i moge w 100% polecić Perfect Disk-a (ver7) Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Tymin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 może wieczorkiem wstawie programik razem z witaminką ;)Wstaw. Tylko nie ździw się, jak dostaniesz bana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Wstaw. Tylko nie ździw się, jak dostaniesz bana. heheh a jednak jesteście czujni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 O&O, v6.0, właśnie jestem w trakcie nabywania licencji na 8.0, zobaczymy czy jest w czymś lepszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evo4 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 ja również polecam Perfect disc 7.0 szybki, bezproblemowy ;] a Defrag to szmelc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Tak jak przedmówca moge polecić Perfect disc'a 7.0 ze względu na jego szybkoś działania. Używałem też Diskeepera i był on wolniejszy, o systemowym to już nie wspominając. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...