zibi322 Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 no mam reszte zdjec ktore sa udostepnione na : ftp://213.76.246.223/komp_zibiego/ milego ogladania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 i nikt nic nie powie? przedtem chociaz gadaliscie : duze, brzydkie itp. powiedzcie cos i teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Brzydkie i tyle :P A tak na serio to troche to zalatuje duzoa prowizorka. :wink: Jak sie sprawuje wc z pompka od CO?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 a mnie się podoba. wiem ile się trzeba napracować, żeby WC wyglądało sensownie... i niestety: albo estetyka, albo niskie koszty... Pozdrawiam M. PS. obuduj tą skrzyneczkę czymś i będzie ql. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 a mnie się podoba. wiem ile się trzeba napracować, żeby WC wyglądało sensownie... i niestety: albo estetyka, albo niskie koszty... Pozdrawiam M. PS. obuduj tą skrzyneczkę czymś i będzie ql. Masz racje. Tak tylko sobie zarzartowalem jak to zwykle malpy robia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Mi tam też sie podoba twoje wc widać że włożyłeś w nie kawał roboty . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Mi tam też sie podoba twoje wc widać że włożyłeś w nie kawał roboty . Roboty, ale i kasy conieco :) Ogolnie OK, ale jak juz ktos pisal , obuduj ten stelaz i psiknij pod kolor kompa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 dzieki za sugestie i opinie, jak sugerujecie obuduje ta skrzynke pod kompem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 a ja ni nie widze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 a ja ni nie widzeKalwas okularki sie kłaniają 8O :lol: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...