Marol Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Witam Posiadam taką płytę główną jak w temacie. Zakupiłem ostatnio 2 kości pamięci 256 mb Kingston pc 2700. Problem mój polega na tym, że nie wiem jak włączyć w niej tryb dual channel. Kości włożyłem do dwóch pierwszych banków. Wszystko ok chodzi, tyle że nie mam dual channel. A w instrukcji do płyty za nic nie mogę się doczytać, gdzie można włączyć tryb dual i czy w ogóle można włączyć. Proszę o radę. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 No na tej plycie bedzie raczej ciezko Poczytaj pierw specyfikacje chipsetu :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marol Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Chipset to via kt 400a. Czyli mam rozumieć, że ta płyta nie obsługuje tego trybu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Niestety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...