pasTerzu Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Mam zwykla myszke na ps2 (najzwyklejsza - dwa przyciski) no i problem tego typu że jej cos odwala - dziala powiedzmy godzine po czym nastepuje cos takiego ze wystarczy delikatnie nia poruszyc i lkursor lata jak szalony po ekranie same otwoeraja sie foldery niekture nawet usuwac chce ... co jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Prawdopodobnie przeciera sie jeden z przewodow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Moze juz czas ja wymienic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisticGohan Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Mam zwykla myszke na ps2 (najzwyklejsza - dwa przyciski) no i problem tego typu że jej cos odwala - dziala powiedzmy godzine po czym nastepuje cos takiego ze wystarczy delikatnie nia poruszyc i lkursor lata jak szalony po ekranie same otwoeraja sie foldery niekture nawet usuwac chce ... co jest ? 1384294[/snapback] ha! mialem dokladnie TO SAMO pare tygodni temu, stara mysza mi sie zaczela tak zachowywac.. jedyna rada: wymienic, ja ją wywalilem i podalczylem nowszą, dziala bez zarzutu, co dziwne, tamta mycha calkiem niezle sie sprawowala jak jądo innego kompa podalczylem, ale to byl tez jakis stary.. w kazdym razie na moim wariowala i trzeba bylo wymienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Jest też możliwość że to wina jakiegoś wiruska <_< typu netbus lub coś innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Pewno długo masz jusz ta mysz. Wykruszyły ci sie kabelki. miałe mt osamo. MOesz rozkrecic j i skrucic toche kabelek (z 10cm) i powinno dzialac, albo dac 10zł za taka sama mysz jak miales. Osobiscie polecam zwierzatko Creativ Mouse Optical 3000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 A może masz myszke A4 tech ?? Miałem to samo z taka właśnie myszką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Jak chcesz sie dowiedziec, czy nie masz trojana - sprawdz jakims skanerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...