EXO3 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Witam Od kilku dni przeglądając stronke w operze - tzn forum, po paru minutach pprzeglądania przenosi mnie na stronke http://www.icenter.pl/ :mur: Dzieje mi sie tak tylko na jednym forum i tylko w Operze :blink: Skanowałem kompa antywirem i adawarem i nic podejrzanego nie wykrywa. Jak moge zablokowac ta strone - tak zeby mnie nie przenosilo, bo nie moge nic takiego znalezc w tej operze :? Używam wersji 7.54 PL z Java. ps. za posty typu : "Lepiej wgraj Firefoxa" - z góry dziekuje <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Lepiej bys Firefoxa wgrał.. :lol: ;] A powaznie to moze sproboj jakas inna wersje Opery ? Albo reinstall Opery ? Moze jakies świnstwo sie wepchalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Dzieje mi sie tak tylko na jednym forum i tylko w OperzeDaj linka do tego forum, zobaczymy o co chodzi, może tylko w profilu Twojej Operki coś się sypnęło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeft Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Masz zajerestrowaną tą Operę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Masz zajerestrowaną tą Operę? 1385219[/snapback] Nie. paulo---> http://asp.ckp.pl/techno/forum/default.asp/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Połaziłem trochę po tym forum (Opera 8.0) i wszystko jest ok. Przeinstaluj Operkę, może nowy profil coś zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Hmmm. Mi te przekierowania zaczęły sie po pewnym czasie, no ale spróbuje. PS. Warto na moim kompie instalować Opere 8 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 tak bo jest juz full ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...