osek Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 tak patrzałem na tematy, ale nia brdzo było cokolwiek powiedziane ;] powiedcie jakie macie/ zakupilibyście laserówki? ofkors druk czarny, bo będzie ją dużo roboty czekało, a najbardziej- wiadomo- tanie tonery/ or ich uzupełnianie (również koszt bębna) szwagier jakiegos samsunga kupił (nazwy nie pamiętam) za koło 400 i niby uzup. za 7 dych....i niby tak jakj praiwe w kązdej /3.5k stron.... może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Ja mam Samsunga ML-1520 kupiłem go za około 400zł. Oryginalny toner kosztuje około 200zł, napełniacze od 50zł... Ja narazie wydrukowałem na niej około 1000 stron i nie narzekam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 to twój pierwszy druk? czy już napełniałeś? gadaja że do atrametów podróby nie bardzo są dobre dla samej drukarki, a z laserowymi też coś w tym stylu jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budweiser Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 kup sobie Hp LJ 4/4+/4M/4M+ wieczna drukarka na allegro za ~200zl z tonerem a zastepcze tonery bardzo tanie no i BARDZO wydajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 (edytowane) mam samsunga ML-1710P za 475zl i zero problemow, jeszcze nie musialem zmieniac toneru a juz ponad 1000 stron poszlo :) bardzo fajna, cicha i szybka drukareczka. Edytowane 24 Kwietnia 2005 przez keiename Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...