Trendzik Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Pytanie w imieniu kolegi: Mam 3000zł i ani grosza wiecej na komputer, i chcialbym cos bardzo dobrego, ale cena nie moze przekroczyc 3000zł !! Co polecacie ? Sprzet bede skladal w sklepie LOGOS, wiec ofert z allegro odpadają. Nie wiem czy lepiej Athlon64 ( 754 czy 939 ). Myśle że tryb SLI koledze sie nie przyda raczej, bo drugiej karty to on raczej nie kupi. Nie mam zielonego pojęcia co mam mu doradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Niestety nikt Ci nie odpowie bo to nie ten dzial. Na gorze FORUM masz taki dzial jak PODSTAWOWE ZAGADNIENIA i tam minidzial CO KUPIC. UDAJ sie tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) Widze ze nikt nie pomoże koledze w potrzebie :>? A szczerze powiem, ze rozpisywać mi sie nie chce ;) To co mam w sygnaturce ~2600zł myśle wyjdzie, w takim wypadku bierz 6600GT i finito. Firmy pamiątek, grafiki itp. wg. uznania, poczytaj. Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Poszukaj tam: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...dpost&p=1385696 oczywiście lekkie modyfiacje ale jak bez monitora to sie chyba zmiescisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...