ziom20 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Gdy włączam mojego pentagrama Qv-100Al+ przez regulator obrotów własnej roboty to monitoring obrotów raz sie pojawia raz nie. Moja płyta to Epox 8RDAEI. Dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Pewnie dlatego ze regulator obrotow jest wlasnej roboty ... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 to moze zalezec od programu monitorujacego... u mnie np speedfan nie widzi obrotow ponizej 1k, a jak wlacze w tle everesta ktory je widzi i go wylacze to nawet juz speedfan potrafi. pozatym to zalezy tez od wentyla. revoltec pokazuje obroty nawet przy 150rpm (stupiecdziesieciu) a arctici ponizej 1300 juz wariuja i dziesiatkami tysiecy strzelaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom20 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 no tak, regulator własnej roboty ale co to ma do monitoringu? Przecierz w żółtym kabelku sygnał nie jest zmieniany . Gdyby było cos nie tak to by pokazywał głupoty ale tak nie jest , poprostu raz jest raz nie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...