Michael Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Mam maciupeńki problem z tym programem a mianowicie. Nortna 2005 używam od jakiś 5 miesięcy przedtem miałem 2003 wszystko chodziło cacy usuwał wirusy jak szalony do czasu gdy zrobiłem format... po formacie zainstalowałem ten sam system co wcześniej czyli Win XP instalowałem sterowniki do karty itp itd i nadszedł czas na Nortona 2005. Instalacja cacy uaktualnienia ściągnięte. Przy ponownym uruchomieniu komputera stało się coś dziwnego. Gdy chę wejść w Dysk lokalny D lub C musze czekać z jakieś 5-6 sekund !! I jest tak samo z każdym plikiem znajdującym się na dysku C, D lub pulpicie. Wiem że przyczyną tego jest funkca Auto-Protect w Nortonie 2005, bo gdy ją wyłącze i uruchomie jeszcze raz komputer to wszystko działa cacy a gdy włącze już nie :/ Czy jest jakiś sposób na to by mieć włączoną funkcję Auto-Protect i żeby jednocześnie wchodzenie w dyski było normalne ? PLEASE HELP ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Mam maciupeńki problem z tym programem a mianowicie. Nortna 2005 używam od jakiś 5 miesięcy przedtem miałem 2003 wszystko chodziło cacy usuwał wirusy jak szalony do czasu gdy zrobiłem format... po formacie zainstalowałem ten sam system co wcześniej czyli Win XP instalowałem sterowniki do karty itp itd i nadszedł czas na Nortona 2005. Instalacja cacy uaktualnienia ściągnięte. Przy ponownym uruchomieniu komputera stało się coś dziwnego. Gdy chę wejść w Dysk lokalny D lub C musze czekać z jakieś 5-6 sekund !! I jest tak samo z każdym plikiem znajdującym się na dysku C, D lub pulpicie. Wiem że przyczyną tego jest funkca Auto-Protect w Nortonie 2005, bo gdy ją wyłącze i uruchomie jeszcze raz komputer to wszystko działa cacy a gdy włącze już nie :/ Czy jest jakiś sposób na to by mieć włączoną funkcję Auto-Protect i żeby jednocześnie wchodzenie w dyski było normalne ? PLEASE HELP ! 1384951[/snapback] wywal ten shit i zainstaluj jakiegos normalnego antyvirusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Jak dla mnie: nie ma zadnego 'normalnego' antyvira. Kazdy to zamulacz (moze nie tak jak napisales, bo to chyba nie jest normalne). Nie korzystam z zadnego programu AV i nie mam problemow z wirusami... a 'łażę' wszedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Heh gdyby nie to że zabuliłem za tego Antyvirusa 185zł to bym odrazu to olał i zainstalował co innego ale skoro już zabuliłem to chcuałbym żęby działał... Jeszcze jakieś sugestie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) już nieważne wywaliłem to badziewie nikomu nie polecam, straszny zamulator :mur: Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...