DR.Zepsu Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Cze tak sie zastanawiam czy jest sens kupna nagrywary link (to tylko przykład) z Serial ATA. Niechciałbym pozbywać się CD-RoM i CD-RW a mam dwa wolne SATA. Czy teraz sie opłaca kupować czy lepiej poczekac kilka tygodni? Jakie sa wasze zdania na ten temat?? ATA czy SATA?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Bardzo fajna nagrywarka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Nie moge znaleźc więcej sztuk z SATA czy tylko Plextor ma SATA??? Chyba za bardzo sie podnieciłem :-P musze troche ochłonąć i poczekac na nastepne produkty. Widziłem jakiegoś Philipsa który laserem robi grafiki na DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 O ile mi wiadomo, Plextor to jedna z lepszych firm od napędów optycznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 poczekam aż troche stanieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 poczekam aż troche stanieje 1385537[/snapback] Plextor żadko tanieje :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) wcale mnie nie pocieszasz :] sa jeszcze jakies inne nagrywary z SATA?? Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez DR.Zepsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSN774 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mam nadzieje ze nie macie pretensji ze odkopuje temat, przeczytalem ze nie ma odpowiedzi wiec odpowiem... Tak Plextor jak dotej pory wypuscil jedyna DVD-RW na SATA. Nie ma innej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...