Skocz do zawartości
cashservice

Poszukuje Matryce 12.1 T Do Asusa L7200

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM POSZUKUJE MATRYCE DO LAPTOPA ASUS L7200 JEST TO MATRYCA 12.1 T FIRMY MITSUBISHI ALE MOZE BYC ODPOWIEDNIK WSZELKIE PYTANIA ORAZ ZDJECIA USZKODZONEJ MOJEJ MATRYCY MOGE PRZESLAC NA MAILA PROSZE O POMOC !!!!!! NUMER GG 6451347 TEL 500435365

ogolnie wszystkie ktore odnajduje maja wejscie na tasme z gniazdem a ta ma wejscie na tasme trzeba wsunac i przytrzasnac wiec tu jest ta roznica ;//

Edytowane przez cashservice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spider - WYROCZNIO:) chyba każdy wie, że istnieje coś takiego jak allegro czy google...ludzie pytają tutaj, bo chcę dostać konkretne info od konkretnie poinformowanych osób...a Ty za każdym razem dajesz linki do największego, polskiego domu aukcyjnego...bez sensu...(jezeli się nie mylę juz ponad 2 mln Polaków ma tam konto)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spider - WYROCZNIO:) chyba każdy wie, że istnieje coś takiego jak allegro czy google...ludzie pytają tutaj, bo chcę dostać konkretne info od konkretnie poinformowanych osób...a Ty za każdym razem dajesz linki do największego, polskiego domu aukcyjnego...bez sensu...(jezeli się nie mylę juz ponad 2 mln Polaków ma tam konto)

1386157[/snapback]

Masz jakis problem z tym???

Ten watek wedlug mnie nie pasuje do tego dzialu... Jest dzial KUPIE i tam nalezy awac takie posty!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi