cashservice Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) WITAM POSZUKUJE MATRYCE DO LAPTOPA ASUS L7200 JEST TO MATRYCA 12.1 T FIRMY MITSUBISHI ALE MOZE BYC ODPOWIEDNIK WSZELKIE PYTANIA ORAZ ZDJECIA USZKODZONEJ MOJEJ MATRYCY MOGE PRZESLAC NA MAILA PROSZE O POMOC !!!!!! NUMER GG 6451347 TEL 500435365 ogolnie wszystkie ktore odnajduje maja wejscie na tasme z gniazdem a ta ma wejscie na tasme trzeba wsunac i przytrzasnac wiec tu jest ta roznica ;// Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez cashservice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) Jest taki dzial - KUPIĘ Jest takie cos jak http://www.google.pl Jest takie cos jak http://www.allegro.pl Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudior Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Spider - WYROCZNIO:) chyba każdy wie, że istnieje coś takiego jak allegro czy google...ludzie pytają tutaj, bo chcę dostać konkretne info od konkretnie poinformowanych osób...a Ty za każdym razem dajesz linki do największego, polskiego domu aukcyjnego...bez sensu...(jezeli się nie mylę juz ponad 2 mln Polaków ma tam konto) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Spider - WYROCZNIO:) chyba każdy wie, że istnieje coś takiego jak allegro czy google...ludzie pytają tutaj, bo chcę dostać konkretne info od konkretnie poinformowanych osób...a Ty za każdym razem dajesz linki do największego, polskiego domu aukcyjnego...bez sensu...(jezeli się nie mylę juz ponad 2 mln Polaków ma tam konto) 1386157[/snapback] Masz jakis problem z tym??? Ten watek wedlug mnie nie pasuje do tego dzialu... Jest dzial KUPIE i tam nalezy awac takie posty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...