andrewthx Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Prosta strona o Roztoczu ,głównie południowym.Historia miejscowości.Opis najwiekszej miejscowości regionu,zabytków Roztocza.Aspekty społ. - hist. - kulturowe tych ziem.Trasy rowerowe.Projekt odnalezienia wszystkich nieistniejących wsi na terenie Roztocza Południowego (faza rozwojowa - konieczność posiadania map z 1938 r) http://www.republika.pl/freeride_roztocze/ [w firefoxie chyba wszystko działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) 5/10 - HTML; ZAJĄCZEK 3.0 Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr4 Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Wedlug mnie lepiej by wygladalo gdybys ujednolicil kolory tla na poszczegolnych podstronach... Popracuj takze troche nad jakims logo i ogolnie layoutem... moja ocena: 4/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 to zielone tło podoba mi się,strona ma charakter rozwojowy.Generalnie ma być to strona do długiego czytania konkretnych rzeczy stąd takie tła Proste rzeczy sa najlepsze :D (zając Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 to zielone tło podoba mi się,strona ma charakter rozwojowy.Generalnie ma być to strona do długiego czytania konkretnych rzeczy stąd takie tła Proste rzeczy sa najlepsze :D (zając 1386956[/snapback] ... nie zawsze... byleby były dobrze wykonane! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 ciezko po miesiącu interesowania sie html,robić coś w php czy flashu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Nie zarzucam użyca HTML, ale wykonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...