Skocz do zawartości
eMeR

Nietety - to forum coś straciło ...

Rekomendowane odpowiedzi

Od czasu zlikwidowania starego forum nie udzielam się tutaj (nawet "straciłem" status chyba "stałego dyskutanta").

I nie żałuje - to forum, to już nie to samo ...

I wogóle - DZIECIARNIA ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tamto chodzi i też straciło ;) i też mi żal stałego :)

a tu się powoli acz systemetycznie rozkręca

pozdro

aha juz pominę fakt że to 100% off topic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Co rozumiesz przez slowo DZIECIARNIA??? Przyjdzie tylko taki baran i tylko chumor psuje.

Eeee od razu dzieciarnia..... trochę za ostro. Ale też nie lubię jak ktoś nazywa kogoś - baranem - nie ładnie.... Forum na pewno straci jak bedziemy się nawzajem wyzywali albo trwonili gumki w klawiaturze na bzdury i wzajemne oszczerstwa. Poza tym.... trochę szacunku dla Emer'a wszak o ile pamietam z poprzedniego forum to masz (Emer) już trochę latek na karku...... i stąd chyba ta "dzieciarnia"... 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To w takim razie jest w pewnym sensie rasista bo z tego co napisal wynika, ze skoro jest starszy to moze innych obrazac a sam jest najmadrzejszy, a wcale nie prawda to, ze ktos jest młodszy wcale nie znaczy, że mniej wie, a to co napisał świadczy o jego poziomie inteligencji. Za tego barana przpraszam, ale nie lubie jak ktoś przyjdzie "nowy" i jeszcze cwaniaka zgrywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm - spojrzeć na ankietę ... - no cóż, jest ona wiele mówiąca. 8O

"Dzieciarnia" - nie wiem, czy to słowo jest aż tak obrażające. Ja, np chciałbym, aby mnie ktoś tak nazwał :twisted: . Niemniej ktoś, kto pisze "chumor" ... .

Na tamtym forum (już tam wracam - dzięki za link), był ten przedział wiekowy bardziej szeroki, a i "dyskutanci" jakby bardziej fachowi - tu pewne tematy powtarzają się i niektórym trzeba tłumaczyć od nowa dawno poruszane rzeczy ... . A te Wasze loga dużo mówią o Was i Waszym podejściu do życia (jakże młodego i beztroskiego).

A niektórym polecam mniej oc, a będzie miał więcej stabilny sprzęt (tyczy to niektórych "wyjadaczy" tego forum). :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To, że popełniłem błąd w słowie chumor zamiast humor to moja wada mam dysleksje, ale staram sie bledow nie robic ;). Ale tak szczerze mowiac to to forum ma byc o OC i tyklo o nim jak chcesz porozmawiac na inne tematy to idz na software albo oślą łączke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

To, że popełniłem błąd w słowie chumor zamiast humor to moja wada mam dysleksje, ale staram sie bledow nie robic ;).  Ale tak szczerze mowiac to to forum ma byc o OC i tyklo o nim jak chcesz porozmawiac na inne tematy to idz na software albo oślą łączke.

1. Dysleksja nie usprawiedliwia robienia bledow przy pisaniu.

2. Emer ma racje(chodz sam tego nie nie widze, wiem co on ma na mysli, poprzez ta utrate klimatu) - krotko i zwiezle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

\ napisał(a):
  Cytat
To' date=' że popełniłem błąd w słowie chumor zamiast humor to moja wada mam dysleksje, ale staram sie bledow nie robic ;). Ale tak szczerze mowiac to to forum ma byc o OC i tyklo o nim jak chcesz porozmawiac na inne tematy to idz na software albo oślą łączke.[/quote']

1. Dysleksja nie usprawiedliwia robienia bledow przy pisaniu.

2. Emer ma racje(chodz sam tego nie nie widze, wiem co on ma na mysli, poprzez ta utrate klimatu) - krotko i zwiezle.[/quote

Może tak dysleksja to choroba, ktorą ja staram się leczyc dużo piszac, i można ją stosować jako usprawiedliwienie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Od czasu zlikwidowania starego forum nie udzielam się tutaj (nawet "straciłem" status chyba "stałego dyskutanta").

Masz racje, troche tu dzieciakow jest. Ale w wiekszosci sa obeznani w temacie OC, a tutaj wiek nie gra roli zbytnio.

Moze na tematy sex, polityka, itp (z dyskusji.pl). wypowiadaliby sie troche dziwnie ale tutaj pisza do rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie to srednia wieku na forum nie jest chyba az tak "dziecinna" ?

zreszta IMHO to w koncu nie wazne ile masz lat , tylko ile masz w glowie

jak sie myle to prosze mnie poprawic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Masz racje, troche tu dzieciakow jest. Ale w wiekszosci sa obeznani w temacie OC, a tutaj wiek nie gra roli zbytnio.

Moze na tematy sex, polityka, itp (z dyskusji.pl). wypowiadaliby sie troche dziwnie ale tutaj pisza do rzeczy.

O!!!!! I ten post kolegi Kaeresa mi sie podobał, właśnie o to mi chodziło! :). Dobrze to ujołeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety musze sie zgodzic, to juz nie to samo forum, jest jakos mniej postow, wiecej jest przedszkolakow i w ogole jakos tak...do [gluteus maximus].

Na dyskuje.pl trafialo wiecej osob, bylo wieksze zroznicowanie tematow, bylo po prostu ciekawiej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiek nie ma nic do rzeczy. Forum służy wymianie poglądów doświadczeń i pomysów. Pamiętajmy ,że nawet na pierwszy rzut oka głupi lub szalony pomysł może się okazać strzałem w dziesiątke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Niestety musze sie zgodzic, to juz nie to samo forum, jest jakos mniej postow, wiecej jest przedszkolakow i w ogole jakos tak...do [gluteus maximus].

Na dyskuje.pl trafialo wiecej osob, bylo wieksze zroznicowanie tematow, bylo po prostu ciekawiej!

Jasne. Nie siedzisz tu a piszesz o tym jak tu jest nudno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok jestem tu nowy; mam zaledwie 21 lat gowniarz, nie?

Ale jak czytam posty o tym jaki to ktos jest "stary malutki", wyjadacz itp to mnie krew zalewa. Czlowieku jak ktos sie powoluje na wiek w kwestii racji to powinien chyba juz dzieci odchowywac a nie sie na forach udzielac - od razu mi sie przypomina moj stary on kurde wie lepiej bo starszy. Zgoda wiek z reguly przeklada sie na doswiadczenie ale nie jest to zaden argument tylko czysta demagogia. Przemawia przez was starosc i zgrzybialosc, oraz typowo polskie cechy, czyli narzekanie, ze nowe juz nie jest i nigdy nie bedzie tak dobra jak stare. Życze wam wiecej luzu i oszczedze wam juz frazesow o tym , ze od mlodszych tez sie zawsze mozna zawsze wiele nauczyc. (Jezeli ktos uwaza ze jest inaczej to jest zadufanym w sobie stetryczalym piernikiem mowiac malo dosadnie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak - ktoś mówił "temat off topic". Coś jednak mi się wydaje, że atmosfera się "podkręciła" ... :twisted:

KaT - wyluzuj, nie podniecaj się, zostaw sobie troche tego "podniecania" na inne okoliczności i w innym, raczej nie męskim towarzystwie. Nie obrażaj swego "starego" - w końcu to on kupił Ci kompa (całkiem niezły config). A co do mnie - odwal się i nie obrażaj - ja jeszcze nikogo tu nie obraziłem, a co do Ciebie, to przy próbie rozszyfrowania Twego nicku nasuwa mi się (nie wiadomo dlaczego :twisted: )

Kretyn and Tępak

No i proszę - obraziłem ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprostu chlopek jestes Emer tyle ci tylko moge powiedziec. Burak co nie moze zniesc slowa krytyki. Kompa tak sie sklada kupilem sobie za wlasnorecznie zarobiona kase. Twoj protekcjonalny i poblazliwy ton mentora to mozesz sobie w rzyc wsadzic. Twoj nick mowie wiele o tobie

E M E R Y T !!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarthNICK - dzięki za poparcie, ale muszę jednak zastrzec, że nie identyfikuje "młodosci" z brakiem tzw rozumu. Natomiast po słowie "dzieciarnia" wywołałem burzę właściwie oszczerstw w stosunku do mnie, a w niektórych przypadkach nawet obraze swoich rodziców (patrz KaT).

A pozatym ... właściwie już nie chce mi sie mówić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW panie Emerycie to Ty pierwszy obraziles mnie, a porownanie do mojego starego nie mialo na celu obrazanie go (wybaczam mu z racji wieku), tylko pokazanie ze twoje reakcje i wypowiedzi nosza znamiona zdziadzenia. Wiecej juz nie bede pisal bo mija sie to z celem. Wszak ty sie nie mylisz, zwlaszcza w konfrontacji z mlodszym. Zbyt wielki bylby to cios dla twojej dumy.

To co ce<span style="color:red;">[ciach!]</span>e twoje wypowiedzi to niebezpieczna belferska demagogia.

Pseplasam pse pana ze sie wogole odezwalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KaT - wiesz co, coraz bardziej Cię lubię ..

Emer - eMeR

chlopek - chłopek

ci - Ci

rzyc - żyć

mowie - mówi

tobie - Tobie

pozatym właściwie wszystko OK - ą , ę , ś , ć dopuszczalne.

Aleś się sztwa-koleżko wzruszył ...

Aha - jak będziesz osiągał te 10k w 3DMarku to uważaj, aby Ci się potem komp nie zawieszał i nie krzaczył jak będziesz grał w "Simsy" i "Moje pierwsze ABC" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co buraku jak jedynym twoim argumentem sa literowki, ktore popelniam swiadomie bo pierdziele uzywanie polskich znakow to naprawde mnie skasowales.

Masz jakis problem chyba. Innym zarzucasz gowniarstwo a sam sie zachowujesz jak obrazony szczeniak. Bo co? Tam byles guru a tu juz ci sie nie chce? To wyjazd zabieraj swoje klocki i do domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wybacz nie jestem godzien...moim jedenym zamierzeniem podczas odpowiedzi na twoj post bylo pokazanie bezzasadnosci jego umieszczenia. A moze zamiast uzalac sie jak jest beznadziejnie zaloz wlasne dla oldboyow, weteranow i wyjadaczy, albo zrob cos zeby to spelnialo twoje oczekiwania. Badz ( o ile masz na to ochote poswiecac swoje cenne umiejetnosci i czas) naszym miszczem (celowe) i pokaz wlasciwa droge.

Apeluje o zaprzestanie kretynskich klotni i zrobienie czegos konstruktywnego. Jezeli tak dalej pojdze to faktycznie bedzie nieciekawie.

Koniec z pierdzeniem w stolki,obrzucaniem sie blotem - czas na dzialanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomijając powyższą kłótnię, w sprawie Forum:

Bywam na nim codziennie, w poszukiwaniu informacji, ciekawostek. Ale jakoś nie chce mi się ani wszystkiego czytać ani odpisywać na jakiekolwiek posty... Nie wiem czemu, myślę że po prostu chodzi o to coś, co tworzą dyskutanci, o atmosferę. Na starym Forum (bywam tam również codziennie, ale to też już nie to samo co kiedyś) atmosfera była doskonała - przynajmniej do wysypu nowej fali dyskutantów, którzy je zaśmiecili. Aż chciało się czytać i pisać. Tutaj niestety tego brakuje, po prostu jest inaczej. Moim zdaniem trochę gorzej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...