eMeR Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Jednak może jeszcze małe Post Scriptum ... Myślałem, ze dawne "dyskusje" zamilkły (wykasowałem link) i powstało nowe (to właśnie). Nowi ludzie, nowe nicki, new design - człowiek się przyzwyczaja ... . Nie lubie zmian, które uważam za nie potrzebne - jak np w polityce (nowe partie - te same gęby), nowe ramówki programów TV (czy ramówki CNN, CNBS i ich loga zmieniają się?), nowe "Trojki" (a co stara była zła ? - komu się niepodoba - go to other channel) Nie byłem w "dyskusjach" żadnym guru - wręcz przeciwnie - dużo tam sam sie nauczyłem (od młodszych of course), swój status stałego, zdaje się, dyskutanta jak napisałem na samym początku "straciłem" , a nie straciłem - a to mała różnica w interpretacji mojego stosunku do tych stopni. Słowo "dzieciarnia" nie było obrażaniem (przynajmniej taką miałem - o moje to nieszczęście - nadzieję), a tylko stosunek do ankiety tu zamieszczonej, w porównaniu do podobnej tam, w "dyskusjach" zrobionej. Tam średnia była wyższa ... Pozatym jestem zwolennikem tzw "szukaj" nim zamieścisz cokolwiek na forum publicznym, a nie wyskakiwaniem z pytaniami, problemami dopiero co poruszanymi - to też a propos "dzieciarnia". Dostałem link do dawnych "dyskusji" i to mnie zadowala - pewnie tam wrócę ... , a może nie - mam tu nowych "znajomych" :twisted: edycja: to samo czuję n.o.n.a.m.e ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Wiesz co, od razu nasuwa mi sie jakze popularne i typowo polskie stwierdzenie "Lepsze jest wrogiem dobrego". Ok rozumiem, ze dla Ciebie tamto bylo lepsze i szanuje to. Chodzi mi tylko o to, iz zamiast skakac sobie do oczu i narzekac lepiej jest dzialac i ulepszac. Tak wiec moze powiesz mi na czym polegal miniony klimat jako, ze nie bylem uczestnikiem starego forum. Wtedy bede mogl Ci odpowiedziec w 100% i zastanowic sie w jaki sposob mozna by ten klimat przywrocic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbas Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 I wogóle - DZIECIARNIA ... Forum jak forum, było ich już dużo na tweak'u- najpierw board potem grupa dyskusyjna potem dyskusje (które mi się osobiście wcale nie podobały- dlatego nic nie pisałem i ich nie czytałem). Rozwiązanie jest proste nie podoba Ci się to nie pisz, nie czytaj ale i nie narzekaj. Druga sprawa- śmieszy mnie Twoje podejście jak to napisałeś- dzieciarnia? Co to ma do rzeczy, ważne jest jaką wiedzą ta dzieciarnia dysponuje. Może przestań czytać Tweak'a, bo Lisek ma tylko 17 lat (ale ma już dowód hyhy). Kolejna sprawa- piszesz, że pojawiają się powtarzające się pytania, to przypomnij sobie jak sam je zadawałeś. Przecież to oczywiste i powszechne na wszystkich forach i grupach dyskusyjnych, że pytania się powtarzają. BTW Tak bardzo zwracasz innym uwagę na ortografię a sam robisz błędny. W ogóle piszę się oddzielnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeR Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Noo - chociaż Ty "bobasku" - Arbasku konkretnie mi "dokopałeś". Właściwie nie wiem co Ci mam odpisać ... - chyba tylko to, ze pewnie dla potrzeb tego tematu pojawiłeś się, a jesteś pewnie znany pod innym nickiem ... Akurat Piotrusia cenię i nawet go czasem tak pieszczotliwie nazywałem - i na forum, i na chacie - jakoś sie nie obrażał (kiedyś mi "powiedział", że mam zły dzień ...). Na forach zawsze się walczy z powtarzaniem tematów, a i tu czasem nie zaszkodzi to przypomnieć niektórym. W ogóle , wogóle - mea culpa, złapałeś mnie (do dzisiaj pisałem razem ... ) :oops: , ale potrafie uderzyć się w pierś i przyznać, że czasem nie mam racji (ale czasem :twisted: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbas Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Noo - chociaż Ty "bobasku" - Arbasku konkretnie mi "dokopałeś". Właściwie nie wiem co Ci mam odpisać ... Hehe polecam się na przyszłość :twisted: - chyba tylko to, ze pewnie dla potrzeb tego tematu pojawiłeś się, a jesteś pewnie znany pod innym nickiem ... Nie szukaj dziurty w całym:) Polecam grupkę dyskusyjną benchmark.forum z www.benchmark.pl Tam jestem obecny z półtora roku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...