RyJek Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Kupilem obudowe TRO-888 DIABLO , niestety brakuje jakiejs dokladniejszej instrukcji niz slowo, ze srubki sa w srodku i mam problem z diodami z przodu. Mianowicie nie do konca wiem jak je wlaczyc, z racji tego, ze jakis gniazd raczej sie nie doszukalem. Jesli ktos moglby pomoc bylbym zobowiazany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Kupilem obudowe TRO-888 DIABLO , niestety brakuje jakiejs dokladniejszej instrukcji niz slowo, ze srubki sa w srodku i mam problem z diodami z przodu. Mianowicie nie do konca wiem jak je wlaczyc, z racji tego, ze jakis gniazd raczej sie nie doszukalem. Jesli ktos moglby pomoc bylbym zobowiazany. 1385557[/snapback] wpierw potrzebujesz instrukcji od płyty głównej, tam szukasz takich pinów jak: power, reset, hdd led, power led, i podpinasz do takiej wiązki kabli która wychodzi z przodku obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...