CCC13 Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Mam CD-ROM z uszkodzonym eepromem a wlasciwie to chyba z wymazanym eeprom-em. Czy ktos wie jak zaprogramowac ten naped. Bo skończyly mi sie pomysly. Jak odpalam program do flashowania LG to naped widzi bez problemu (BIOS go nie widzi) ale jak chce go zaprogramowac to mi mowi ze cd-rom ma zle sumy kontrolne. HELP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 A próbowałeś wziąć drugi taki sam cd, podłączyć ten zepsuty do innego kompa i włączasz flashowanie na tym dobrym, potem podmianka taśm i już flasciach!esz tego niby uszkodzonego. Poszukaj gdzieś to tu na forum było, ale czy ci to pomoze to nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Prubowalem nic nie daje dlaej byl ten sam bląd. "bad check sum" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...