dbedzard Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Witam Ktoś kto kupił A64 3000+ BOX (być może w innych też taki sam jest) miał coolerek do niego :) Co to jest za wentyl? macie może foty albo jakąś recke krótką? nie wiedziałem gdzie to umieścić więc dałem tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 No ja kupilem w BOX. Wsród ludzi panuje opinia ze boxowe chłodzenie jest do [gluteus maximus]. Nie wiemczy to prawda czy nie. Ja wziąłem tylko daltego ze w BOX ten procek ma 3lata gwarancji a w OEm ma rok, a to róznic. Spiepszy sie cos po 2 latach i co?? , zawze dobzre miec jeden rok wiececej. A róznica w cenie z 50zł. Faakt ze na boxowym coolerku m,ozna zapomniec o jakims wiekszym kreceniu proca. Na tym wiatraku komp dziala ,przynajmniej mi bardzo dobrze.Temperatura 36-38. Jak tylko skonczy sie gwarancja to wsadze na tego socketa cos innego. Jeszcze nie wiem co. A tak wlasciwie t oco poleciacie za chlodzenie do A64 3000 S939? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Koles ma to i bardzo chwali: http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=761 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellboy 1 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Freezer 64 jest wydajniejszy od BOX'owego coolera więc lepszy i możesz na nim nieźle kręcić proca. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...