miodek Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 przed chwilą na zachodnim forum znalazłem fajny podpis i zainspirowało mnie to do zrobienia własnego podpisu oto wiec jest to co żem stworzyl a to podpis ktory mnie zainspirował jesli inni forumowicze maja ciekawe podpisy lub znalezliscie cos naprawde fajnego, to wrzuccie to tutaj z czasem jezeli bedzie zainteresowanie tematem zrobie galerie na www :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Ja mam flaszowego siga. czasem się przydaje. jest przezroczysty, więc nie ma problemu z kolorami ;) http://modness.prv.pl/other/sig.swf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Obrazek W Podpisie nie jestem za tym, robi się bałagan, nie można się skoncentrować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Obrazek W Podpisie nie jestem za tym, robi się bałagan, nie można się skoncentrować Jeszcze do tego jak jest ruchomy... to wogóle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 @miodek mo musze niestety stweirdzic ze Twoj gorszy od tego co Cie zainspirował ale to subiektywne zdanie co do mnie to zdolności do takich rzeczy straciłem w podstawówce :( 0 słuchu i 0 zdolności plastycznych :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Obrazek W Podpisie nie jestem za tym, robi się bałagan, nie można się skoncentrować :) 1385774[/snapback] dokładnie... avatarek stanowczo wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Ja mam takie skromne jak coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Gdyby nie te tło to fajne literki by były... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Kiedyś popełniłem coś takiego: Wersja alfa jeszcze można by poprawić co nieco ale tu i tak nie można mieć obrazków w podpisach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Gdyby nie te tło to fajne literki by były... ;] 1387220[/snapback] Do mnie chlopcze mowisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ja mam takie skromne jak coś 1387105[/snapback] Mi się tam podoba. Masz może wersję w szerokości bannera??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...