SlaVek Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Jak w temacie. gdzie mozna w krakowie kupic miedź i plaxi na budowe bloku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 (edytowane) W Castoramie w całej Polsce Edytowane 12 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) zaraz...miedź tez mozna w castoramie? ...a praktiker? Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Chlopcze nie badz leniwy , tylko wez w reke ksiazke telefoniczna i poszukaj : -Sklad metali kolorowych itp... to nie jest trudne -a plexi to w kazdym budowlanym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 :D nie jestem leniwy, skład metali juz znalazłem, a raczej mi podpowiedziano (thx samhain :) ) plexa tez nie problem. pytam z czystej ciekawosci, bo powiem ze to by mi wiele życie ułatwilo gdybym mogł kupic w markecie obok zamiast leciec przez pol miasta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 igomako to nie bylo do ciebie :lol: A miedzi w castoramie raczej nie dostaniesz :lol Najwyzej kolanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 igomako to nie bylo do ciebie :lol: A miedzi w castoramie raczej nie dostaniesz :lol Najwyzej kolanka 1385962[/snapback] hm. to juz kijowo :/ nie wiem, przjede sie dzis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) hm. to juz kijowo :/ nie wiem, przjede sie dzis... 1385985[/snapback] nie musisz juz szukałem ;) OBI, Ciastoramy itd. Nie ma ! :( Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez MeGaMuCieK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Myślałem, że w tego typu sklepach jest identyczne zaopatrzenie. W Castoramie (w Warszawie) na Bródnie są rurki miedziane i pleksa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 To zrób blok z rurek miedzianych :lol: Poza tym w Casto najgrubsza plexi to 5mm - chyba kapkę za cienka jak na top, right? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sappa Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) To i ja sie podepne pod temacik. czy ktos wie gdzie mozna kupicmiedz na blok w kielcach ?? ?? przelecialem obi nomi i 6 czy 7 skladow wyrobami chutniczymm i nie ma :-| moze ktos kupowal i bedzie wiedzial chodzi mi o bloczek 50x50x15 Ps na necie nic nie znalazlem a nie mam ksiazki telefoniczenj bo mieszkam w akademiku i tel tez nie mam :D Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez sappa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 To zrób blok z rurek miedzianych :lol: Poza tym w Casto najgrubsza plexi to 5mm - chyba kapkę za cienka jak na top, right? 1386493[/snapback] Blok chce kupić, nie precyzyjne pytanie. Niech idzie do skupu złomu, tam sprzedadzą całą sztange miedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaVek Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 JAKIES KONKRETNE ADRESY?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 panorama firm >> tworzywa sztuczne >> i masz ich duużo. tylko dzwonić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
he_avy Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) 1 sklep z metalami to rog Miodowej i Bozego Ciała taki duzy sklep 3 pomieszczenia bo sa tam 2 w okolicy 2 w okolicy rynku Debnickiego skret z dawnej Zielnej przed szkola lacznosci do wyboru do kolory z metali jest tam wsio miedz ,alu,siatki sa takie kawalki ze nawet blok wodny wyfrezujesz a tu moje bga/mosfet wlasnie z tej miedzi:) http://img83.echo.cx/my.php?image=bga4zs.jpg a plexa to casto,obi i temu podobne pozdro Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez he_avy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 dorwalem plexe 10 mm.. czy taka bedzie dobra na top do bloku ?? aa miedz tesh ma 10 mm he czyli jush bedzie 20 mm.. .blok to jest bloczek na NB .. wiedz moze .. ??:) jak myslcie :) moze wieczorkiem jak mi sie bedzie chcialo to dam fotki bloku .. tylko ze samego spodu .. bo plexi jeszcze nie docieta .. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Plexa 10mm jest w sam raz, ale 10mm miedź - to troche przesada, ale jak kto woli. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) dorwalem plexe 10 mm.. czy taka bedzie dobra na top do bloku ?? aa miedz tesh ma 10 mm he czyli jush bedzie 20 mm.. 1398767[/snapback] Pamietam jak dawno dawno temu kupiles swoj pierwszy kawalek miedzi; w sklepie wydawal sie taki maly wiec wzialem go, az 22mm(50x50) - (anie słowa! :lol:). Podczas robienie swierdzilem, ze jednak jest za wysoki i brzeszczocikiem odciolem 7mm... :razz: i teraz najlepsze... stwierdzilem, ze jeszcze jest za wysoki i dziabnalem kolejne 9 :blink: ... i tak powstal czokapik, yyy znaczy moj pierwszy bloczek... ale kto co woli. a moral z tego taki, ze 10mm tez za duzo ;] Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 No da sie zrobic spód z miedzi 10mm nawet homemade tylko narobisz sie mówie ci to :-P a NB nie potrzebuje duzej wydajnosci wykombinuj cos z miedzi 5mm mozna zrobic prosto,szybko i wydajnie :D PS Przegladnij sobie topic o moich blokach moze wpadnie ci jakis pomysł do głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 hm. a 5mm na CPU i GPU też może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 hm. a 5mm na CPU i GPU też może być? 1399497[/snapback] Moze byc (nawet jeszcze ciensza) - oczywiscie uzaleznione jest to od konstrucji bloku. Teraz do miedzi mam b.dobry dostep i powiem Ci, ze kupujacy na bloczki biara najczesciej 5 albo 10mm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 No da sie zrobic spód z miedzi 10mm nawet homemade tylko narobisz sie mówie ci to :-P a NB nie potrzebuje duzej wydajnosci wykombinuj cos z miedzi 5mm mozna zrobic prosto,szybko i wydajnie :D PS Przegladnij sobie topic o moich blokach moze wpadnie ci jakis pomysł do głowy 1399403[/snapback] hehe ale jush zrobilem sobie ten spod ;] pomysl jest po nikat zaciagniety od ciebie :) he he mam slabe baterie w cyfrowce bo bym dal fotki .. teraz jeszcze zostal mi tylko top .. ehh.. i rozmiar tych zaczepow ic7 :( niech mi ktos pomoze.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saigon Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 dorwalem plexe 10 mm.. czy taka bedzie dobra na top do bloku ?? aa miedz tesh ma 10 mm he czyli jush bedzie 20 mm.. .blok to jest bloczek na NB .. wiedz moze .. ??:) jak myslcie :) moze wieczorkiem jak mi sie bedzie chcialo to dam fotki bloku .. tylko ze samego spodu .. bo plexi jeszcze nie docieta .. :( 1398767[/snapback] Gdzie dorwales takiej grubej plexi? Bo ja szukam i szukam i znalesc nie moge. Tzn znalazlem, ale mi caly arkusz proponowali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saigon Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 dorwalem plexe 10 mm.. czy taka bedzie dobra na top do bloku ?? aa miedz tesh ma 10 mm he czyli jush bedzie 20 mm.. .blok to jest bloczek na NB .. wiedz moze .. ??:) jak myslcie :) moze wieczorkiem jak mi sie bedzie chcialo to dam fotki bloku .. tylko ze samego spodu .. bo plexi jeszcze nie docieta .. :( 1398767[/snapback] O sorrki, Ty nie jestes z Kraka... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 jesli ktos z Krakowa bedzie chcial mozna sie złozyc na taką plexi 10mm bo potrzebna mi tylko na dwa bloki wiec nie wiele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kij Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Ja kupiłem (pół roku temu, jakoś) kawałek (tak 20x30cm) pleksy 10mm, mieli jakieś takie resztki. Kalwaryjska 21 "SZYLD", w Krakowie oczywiście. Ostatnio się wywiadywałem, że można też dostac grubsze takie pleksy na Mogilskiej na przeciwko "Plivy", jakoś Edex ma się to zwać. Jest też na Zawiłej, ale to trochę hurtownia. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 a ktos moze wie gdzie kupic króćce choinkowe w Krakowie bo bylem w castoramie ale nie mieli a jak sie w hydrauliczych pytalem to nawet nie wiedzieli o co mi chodzi:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbuda Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 a ktos moze wie gdzie kupic króćce choinkowe w Krakowie bo bylem w castoramie ale nie mieli a jak sie w hydrauliczych pytalem to nawet nie wiedzieli o co mi chodzi:/ 1440017[/snapback] Poszukaj sklepow z pneumatyka, w hydraulikach czesto maja tylko na gwint 1/2'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...