igomako Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) potrzebuje szybkozłaczki, tylko nie wiem gdzie kupic. i tu mały zonk, bo nie odzi mi o rurke o trzech koncach :) tylko o 2 złaczki łączace dwa kawałki weża. co w niej specyficznego to to ze moge je swobodnie rozłaczac nie wylewajac wody z zestawu, one po prostu maja zaworki w środku, które sie zamyka/zamykaja w momencie rozłaczenia. hm. mętnie to nakresliłem.. :/ cusik takiego http://www.jet-pc.com/images/stories/01-03...wb/dscn6494.jpg tyle zeby nie robiło duzych oporów... w kazdym razie, gdzie mozna takie cos dostac? bo przy koncepcji zestawu ala WaterBox do moblilnosci byloby mi to dosc potrzebne... Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 szukanie nie boli do zamknięcia! ps. było i to nawet niedawno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 szukanie nie boli do zamknięcia! ps. było i to nawet niedawno 1387487[/snapback] A co ty jestes moderetorem czy co ze tak krzyczysz ? Rownie dobrze ja powininem teraz krzyczec 'Bana mu" bo sam tez zlamales regulamin . Jak nie masz nic do powiedzenia to ucichnij bo przez takich jak ty to forum schodzi do poziomu onetu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Igor przypomnij sie wieczorkiem na gg znow podpowiem conieco ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...