mono Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Witam Czy to możliwe żeby system mi się wywalał ponieważ mam stary kabel IDE ATA33 (40 zyl) podpięty do dysku ATA100 ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 nie, chyba ze jest uszkodzony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mono Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Dzięki ... nie pocieszyłeś mnie ;) Co jakiś czas mam wysyp z niebieskim ekranem. A wszystko w komputerze jest praktycznie nowe. wrrr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jesli masz nowe kompa na gwarancji to smigaj z nim na servis. A jesli nie to sprawdzj: napiecia miernikiem na zasilaczu, temperatury, sterowniki, pamieci memtestem itp. A tak pozatym to zapraszam do FAQ bo jest tak kilka tematów na temat Blue Screenów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...