wierzba Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Mam problem z internetem. Mój komp jest w sieci domowej i na innych komputerach wszystko jest ok, natomiast u mnie strony w IE 6.0 sie nie otwierają i Outlook rowniez nie dziala (tzn wyrzuca komunikat ze nie moze sie polaczyc z serwerem). Natomiast działa GG! Dziwne to dla mnie, ale tak jest :] Pracuje na XP a dostawcą jest Tepsa (neostrada). Co robic...? Pozdrawiam i proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Skonfiguruj dns'y. Prawdopodobnie to jest problemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Reset Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jeśli masz firewalla wyłącz go na chwilę i sprawdź ponownie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 EE chodzi o DNSy tak jak pisal paranoik. Poprostu gg z nich nie kozysta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 > Skonfiguruj dns'y. Prawdopodobnie to jest problemem. Juz sobie poradziłam :-)) Działa. Faktycznie chodziło o te DNSy. Zastanawia mnie tylko dlaczego tak sie stało, bo nic nie grzebałam wczesniej i po prostu net nagle przestał działać... W każdym bądź razie dzieki wielkie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huhus Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 > Skonfiguruj dns'y. Prawdopodobnie to jest problemem. Juz sobie poradziłam :-)) Działa. Faktycznie chodziło o te DNSy. Zastanawia mnie tylko dlaczego tak sie stało, bo nic nie grzebałam wczesniej i po prostu net nagle przestał działać... W każdym bądź razie dzieki wielkie!! 1386120[/snapback] Witam Mam taki sam problem jak Ty, GG i Tlen mi dziala a strony nie chca sie otwierac? Jak przestawiles te DNS? Jakie miales wczesniej a jakie masz teraz? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senara Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Witam Mam taki sam problem jak Ty, GG i Tlen mi dziala a strony nie chca sie otwierac? Jak przestawiles te DNS? Jakie miales wczesniej a jakie masz teraz? Pozdrawiam 1398885[/snapback] to jest chyba zalezne od dostawcy ;) u mnie np. DNS jest taki sam, jak adres bramy domyslnej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buttom3 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Witam Mam taki sam problem jak Ty, GG i Tlen mi dziala a strony nie chca sie otwierac? Jak przestawiles te DNS? Jakie miales wczesniej a jakie masz teraz? Pozdrawiam 1398885[/snapback] sproboj dns tpsa 194.204.152.34 a drugi nie pamietam ale cos tak 194.204.*.1 gwiazdka to to czego nie pamietam ale pierwszy jest dobry lub wpisz ip bramy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 te tepsy to: 194.204.159.1 194.204.152.34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...