partyboy666 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam. Mam pewien problem. W budynku mam do gniazdka kablówki podłączony rozgałęźnik który rozdziela sygnał na dwa kable... Jeden wchodzi do telewizora a drugi do tunera TV w kompie. Tu sie zaczyna problem, poniewaz gdy jednoczesnie podlacze kabel tu i tu to na kompie mam ladny obraz a w pokoju obok mnie opieprzaja ze ogladac sie nie da na tv. Jak wyjme kabel z kompa to obraz na tv wraca do normy... W czym moze tkwic problem ?? Myslalem ze to przez brak listwy antyprzepieciowej, jednak po podlaczeniu listwy nic sie nie zmienilo :) Zauwazylem rowniez ze gdy mam wlaczona lampke na biurku (w momencie jej wlaczania w glosnikach slychac charakterystyczny trzask) to obraz w TV jest jeszcze gorszy... Wie ktos jak temu zaradzić ?? Pozdro Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez partyboy666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusiatko Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) zamontuj filtr antenowy, ewentualnie wzmacniacz antenowy wraz z filtrem. takie urzadzenie jest do nabycia bez problemu - koszt od 25 do 100PLN, zalezy od wzmocnienia. zadbaj zeby kable byly dobrej jakosci i bylo jak najmniej polaczen wtyczkowych ( zadne przedluzacze antenowe, itp.) mialem ten sam problem - wzmacniacz z filtrem go rozwiazal Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez korbusiatko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...