KEILTNH Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Witam ! kontynulujac temat mam pytanie czym wyczyscic rdzen procka ze starej pasty przed zalozeniem nowej i nowego coolera czyli pytanko czym to zrobic najlepiej i jak . P.S. szukalem tu w chlodzeniu ale nie bardzo mi sie udalo , jesli juz gdzies jest to nie bluzgajcie mnie tylko link wystarczy . Pozdro i thx z gory . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow of figt Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Próbowałeś acetonem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 link jak to jest ze udaje mi sie duzo znalesc? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Jeszcze nie probowalem niczym poniewaz czekam na cooler i paste a dopiero potem zabieram sie za czyszczenie @ Orgiusz thx za link , mi sie nie udalo znalesc :/ widocznie kulawy jestem :/ to tak troszke odbiegajac od tematu ale dalej kreci sie wszystko wokol jednego co o tej pascie : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46316404 mozecie powiedziec ? bo wydaje mi sie ze jest niezla . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 hmm przeczytalem jedna recke link i wyglada na slabsza niz ceramique. na twoim miejscu bym bral wlasnie produkt arctica nic coolermastera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 :/ a w linku podanym na aukcji jako test past wyszla lepiej :/ ale wiadomo ze sprzedawca nie da testu na ktorym wypada slabo :/ hehe trudno teraz juz poszlo bo kupilem ale jesli okaze sie marna to za jakis czas zmienie na ceramika. Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziara Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 czysty alkohol propylowy , aerozol KONTAKT IPA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 ja ostatnio spirytusem robilem i dzialalo :D a czy aceton przypadkiem nie uszkodzi procka bo ponoc bardzo mocny ten rozpuszczalnik :D chce sie dowiedziec bo mam go pod reka a nie chce mi sie leciec po spiryt i przy okazji procka nie chce uszkodzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 spróbuj zwykłym spirytusem 95%... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...