turtle79 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zrobiłem sobie obrazy dwóch płyt dvd wspomnianym programem. Kiedy kilka dni później chciałem te obrazy wypalić, program stwierdził, że obrazy są zbyt duże i nie zmieszczą się na płytach. WTF!! Jak te obrazy wypalić!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Filmy? Jezeli tak to na płycie DL, lub zamontowac na virtuala i dzielić/wyciąć dodati. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Si, filmy. Dzięki. Swoją drogą to kijowe rozwiązanie. Człowiek robi obraz, którego nie da się nagrać na normalne dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Si, filmy. Dzięki. Swoją drogą to kijowe rozwiązanie. Człowiek robi obraz, którego nie da się nagrać na normalne dvd. 1386583[/snapback] Większość filmów znajdujących się w obiegu to DVD-9 także jak sobie wyobrażałeś upchanie 8.4GB na 4.7GB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 DO tego sluza odpowiednie programy np. DVD Shrink. Mozna taki film okreic ze zbednych dodatków i odpowiednio skompresowac. Wtedy bez problemu zmiesci sie na plyte. Sam tak zrobilem z kilkoma filmami które byly nagrane na tłoczonej plycie DVD-9. Zajmowaly okolo 7,6GB a DVD Shrink pozwolil mi nagrac jej na zwyklej plycie 4,7 GB i do tego bez zauważalnej dla mnie starty jakości. POLECAM. Artykul na temat tego programu w CHIPIE 12/2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Teraz już nie pamiętam, ale wydawało mi się, że clone wyświetlił DVD-5. Obraz ma około 6 GB. Może DVD Shrink pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...