--Noe-- Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Siemanko Kurcze mam do wyboru właśnie te dwa monitorki, możecie mi doradzić który jest lepszy?? Może ktoś ma któryś z tych monitorów, może podzielił by się wrażeniami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavemanpg Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Obadwa bardzo średnie. Moi rodzice mają LG i ma problemy z geometrią (jak wiele kineskopowych LG), za to Samsungi (szczególnie te najtańsze) są robione na kijowych elementach elektronicznych - intensywnie eksploatowane lubią sie psuć. Za ta cenę (<500zł) to mozna używaną 19" lub takowegoż leżaka na trinitronie lub Diamondtronie kupić. A to będzie duzo lepszy monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Lg Flatron F700p -znajomy ma taki Lg Flatron F900p - ja mam ten Lg Flatron F700b - znajoma ma taki -- badziewie Z geometrią nie mam problemów. (zależy od szczęścia) Jeżeli kupisz w sklepie to można sprawdzić przed zakupem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...