MelloDee Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 podczas grania w gry ( FM 2005 i Call of Duty-online) komp mi sie sam resetuje. Pzreczytalem ze wyczyszczenie go z kurzu moze pomoc ! zrobilem to. Kurzu bylo od groma. Narazie dziala ok. Co mam dalej robic jesli sytuacja sie niebawem powtorzy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Bardzo prawdopodobne ze to wina kurzu. JEsli to jednak nie pomoze proponuje rozebrac całego kompa na czeci, kazda z osobna wyczyscic, przeczyscici styki, zalozyc nowa paste na procka, przesmarowac wiatraczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MelloDee Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 a moze jest to ogolnie wina wady zasilacza ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 NIe wykluczam. Jesli gry dalej beda sie zawieszac proponuje sprawdzic napiecia na zasilaczu miernikiem cyfrowym (najlepiej pod obciazeniem). Pamieci tez mozna przeskanowac memtestem zeby wykluczyc ich uszkodzenie. A wiecej tego typu porad znajdziesz w FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 to najprawdopodobniej zasilka jak sprawdzisz napięcia to sprawdż czy mieszczą sie w tolerancji atx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MelloDee Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 a jak zmierzyc napiecie ?? jestem laikiem w tych sprawach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 http://www.neotec.pl/page.php?id=11 A tu sa tolerancje: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...