Ganeon Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) wybralem sie dzisuaj do swojego pobliskiego sklepu akwarystycznego w celu nabycia droga kupna pompki wodnej. chcialem atman 305, ale takowego nie bylo (sie wzial skonczył cham!). czlowiek mi zaproponowal takie chinskie cudo: Sunsun hqj-700I - 700l/h albo Sunsun hqj-900I - 900l/h i jeszcze jakiegos gajacego powyzej 1000l/h pytanie brzmi: czy ktos sie czyms takim bawil/choldzil lub widzial/sluszal jak sie to sprawuje 'w praniu' ps. to cudo jest spredawoane odrazu z filterm - ciekawe naco mi taki w w/c :lol:, ale da sie go amputowac * tak uzylem opcji szukaj jak rowniez google - wiec porsze mnie tam nie odsylac Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez Ganeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 jak ci sprzedawca odpali i bedize to ciche to czemu by nie brac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Bo nie wiadomo jak sprawdzi się na dłuszą mete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 a co sie ma stac...przecie pompki sa przystosowane do dlugiej pracy. co najwyzej spytaj czy sa do niej wirniki w sklepie jakby sie zepsuly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 chodzi mi bardziej o to czy nie bedzie przypadkiem glosniejsza od boxowego coolera intela :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 a co sie ma stac...przecie pompki sa przystosowane do dlugiej pracy. co najwyzej spytaj czy sa do niej wirniki w sklepie jakby sie zepsuly. 1387713[/snapback] Co ma się stać, przykładów jest durzo, stare pompki CPC, aquaszuty typ 500 i inne tego typu. Chodzą do czasu puźniej robią się głośne. Buczą skrzeczą i nie żadko ich wydajność drastycznie spada. Niektórzy mają tekie problemy z niektórymi aquelami i atmanami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 no to po to sa zapasowe wirniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Nie zawsze zmiana wirnika pomoże. Trzeba stosować sprawdzone pompki. Z drugiej strony zawsze musi być ktoś kto sprawdzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...