ed00s Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Witam Zaraz zaczną sie sypać obelgi ze nie szukalem .... wiec szukalem ale nie znalazlem , moze pytania zadawalem szukajce zle. Interesoje mnie jakies oprogramowanie do monitorowania tej karty ... jest to no name bo nic na niej nie pisze tylko ze to geforce 5500 i ze ma 256 mega ma tez wyjscie wejscie tv ale jest bez tunera tv oaz wyjscie DIVI. Wiem ze dobre firmy daja do kart jakis soft gdzie mozna krecic dana karte i sprawdzic temp na procku ... myslalem ze moze wgrac od jakiego kolwiek producenta (aby do seri FX 5500 ale .... nie wiem czy to ma sens plis pomocy ( widze ze na tym forum jakos malo ludzi posiada takie karty) dostalem ja nie kupilem dzieki za jakakolwiek pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luchuma Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 w sterownikach jest opcja do ogladania temp jak nieznajdziesz tzn ze niema diody w tej karcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...